upconvertion maisītājs simulācija

N

nxing

Guest
Hello everybody,

Es esmu izstrādāta upconvertion maisītājs (ievades 300K, LO: 300M).Can anybody man pastāstīt, kā modelētu it?Es atklāju daudz pamācību abotu downconverion maisītājs simulācija, bet upconvertion vienu.Arī es ne apsverot impedance atslēgvārdi, es varu tikai izmantot "stimulu" no Analog Mākslinieks?Ja jā, kā lai precizētu stimuliem?Es lietoju kadence dizains vide ar spoks simulators.

Pateicība

Laika domēna un Harmonic Atlikums ir divas metodes, mikseri, lai modelētu, bet es nevaru jums palīdzēt ar kadence dizains vidi.

Es varu jums palīdzēt ar reklāmas un Ansoft Dizaineru un HFSS

Hi djalli,

Paldies par atbildi.Vai jūs varat man pastāstīt, kā novērot rezultātus, ja es tikai, izmantojot laika domēna imitēšana maisītāju?Es nedomāju, ka mēs varam iegūt informāciju par linearitāti no FFT.

Varat izmantot HB too., Apskatot P1-compression un IP3 varat aprēķināt linearlity no maisītājs.Kāds ir simulators jūs izmantojat?

Kopējā NL simulācijas ir HB, Voltera Elektroenerģijas sērijas un laika jomā.Ja jūs meklējiet maisītāju linearitātes jums ir vadīt simulācijas metodes slaucīšana ievadmainīgo RF jauda Mater, ja tas ir HB vai laika jomā.Piemēram, jums var būt P1dB ja Jums izskatīties pēc konversijas zaudējumu, kā tās jaudas funkciju, kas ievadi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back