universitātes CGPAs labs mērīšana?

A

arbalez

Guest
Es atklāju, daudzi uzņēmumi šeit manā valstī izvēlējušies lielāku CGPA studentiem, kas jāizmanto.

Nez, ja kumulatīvā grade point average (CGPA) patiešām godīgu mērījumus darba izpildes / izlūkošanas / talants, jo tas ir tikai "novērtējums uz papīra", nav īsti projektēšanas uzdevums.

Ko darīt, ja personai ir zems CGPA bet ļoti talantīgs?būs viņš / viņa ir laba iespēja izcelties ar IC / elektronikas rūpniecībā?dažas personas ir labi "nozīmē" un talantu, ko nevar parādīja, atbildot uz eksāmena jautājumiem.

būs augstākas CGPA studentiem vienmēr ir labāka elektronika dizains nekā zemākā CGPA studentiem?Ko darīt, ja zemāka CGPA studenti ir talants, ka augstākās CGPA studentiem nav?

dažādās universitātēs ir dažādi eksāmenu dokumenti, dažādas greideri / eksaminētāju, dažas universitātes, iespējams, ir vieglāk jautājumi dokumenti, nekā citi.

Ceru, ka jums var sniegt komentārus par to.paldies.

Tas ir tikai tuvināšanu, kā arī kāds to darīs par darbu.Pēc tam, kad kāds strādā jau vairākus gadus potenciālajiem darba devējiem būs ignorēt šo un apskatīt personas darbs ierakstu.

Pat pirmo darbu, kategorijas ir tikai pirmais skrīningu.Darbs prasītājs pārbauda zināšanas, kas nepieciešamas konkrētu darbu tie intervēšanu for.

Jo vairāk veiksmīgu uzņēmumu, prasītāja intervēja vairāku vecāko inženieri, kuri meklē talantus piemēram, kā tas prasītājai pieeju risināšanā inženierzinātņu problēmas.Vai tie tikai izmantot noteikumi īkšķa vai tās ir radošs un izdomas.

High CPGA's ir mērījuma jaunu un nesen absolventiem.Tas nozīmē, cik daudz esat iepazinušies ar teoriju esat iemācījušies universitāšu, jo lielākā daļa akadēmisko institūtu neparedz tu ar praktisku pieredzi un zināšanas.

Ja jums ir specilization jūsu pakāpi, ti, RF, Vadības teorija, DSP, Logic Design utt, un jūs pieteikties stažēšanās vai ieraksts līmenis nostāju jomā specilization tad tas palīdzētu daudz ir augstas kvalitātes šajā kursu vai kursus.Es atceros, ka tas ir kā es saņēmu savu pirmo darbu RF.tas bija tikai ieraksta līmeņa testēšanu nostājas, bet ar daudz vietas izaugsmei.Man bija pakāpē 10 ir tas, protams, un tas, kas deva man priekšrocība salīdzinājumā ar citiem pretendentiem, kuri tika aptaujāti par šo nostāju.

ja šāda veida mērījumi ir joprojām tiek izmantots ierakstu līmenī, tad, uzņēmumi zaudē daudz slēpto talantu.studentiem ir nepieciešamas uzmākšanās pirms atbrīvotu savu patieso potenciālu.

yeah, aicinot prasītāju, lai atrisinātu kādu reālās pasaules problēmām ir labs tests.labākas pārbaudes ir dot iespēju studentiem izmantot EDA instrumentus, un redzēt, cik labi skolēni var izveidot specifiska reālā pasaule ķēdē.

Es domāju, ka VIN nav labs veids, kā novērtēt cilvēku, īpaši tad, kad tie nāk no dažādām augstskolām vai pat valstīs ar atšķirīgiem izglītības standartu un klasificēšanas mehānisms.Bet šķiet tas ir vienīgais veids, kā novērtēt svaigu inženieriem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back