Undervoltage detektors - resursu pieprasījums,

T

tyanata

Guest
Hi, Vai jebkura ieteikt labu rakstu par undervoltage detektoru. Galvenokārt ir skaidrs, ka tai ir jāsastāv atsauci lotage, pretestības dalītāju piegādes un daži salīdzinājuma. Vai kāds ieteikt apropriate cpmparator konfigurāciju.

Ja augstas precizitātes nav nepieciešama, varat izmantot rezistors dalītāju + Schmitt ierosinātājs. Tam būs mazākas nedalās strāvu.

Ok šo labo informāciju, bet man ir nepieciešams labs accuarcy, un atsauces vltage jau ir izstrādājusi kolēģi.

Jebkurš salīdzinājuma veids ir OK. Ieejas sprieguma diapazons ir jāpārbauda saskaņā ar standarta spriegumu pēc jūsu izvēles. Svarīgs aspekts ir situācija, kad atskaites nav OK.

[Quote = leo_o2] Ja augsta precizitāte nav vajadzīga, var izmantot rezistors dalītāju + Schmitt ierosinātājs. Tam būs mazāks nedalās kārtējā [/quote] @ leo_o2. Schmitt sprūda darba nav tālu (nozīmē: vairāki simti mV) no sliekšņa līmenis bez negligeable pašreizējā patēriņa!

Līdz Erikl, tas ir atkarīgs no struktūru Schmitt sprūda un Jūsu dizainu. Negligeable darba strāva ap slieksnis ir iespējams.

Es piekrītu Leo - jebkura salīdzinājuma būs labi. Par šo pieteikumu es parasti lietoju vienkāršā salīdzināšanas ar histerēzes (pāri kopā spoguļi). Lielāka problēma ir tā, ka bez bandgap, šī kontūra nezinās, ja ieejas spriegums ir OK vai nav OK. Chips izmantojot šo topoloģiju cieš jautājums, kur viņi maldīgi ziņojumu UVLO ir OK, ja ieejas spriegums ir pārāk zems, lai palaistu bandgap. Turpinot šo nosacījumu galējās nav bandgap, ka var palaist uz leju, lai vienu VBE, tādēļ, ja salīdzinājuma nav bloķēta laikā bandgap starta jūs vienmēr saņemsiet glitch par pirmo VBE ieejas sprieguma - tātad, to sauc par "diode glitch. Lai izvairītos no problēmu, jums ir nepieciešams "bandgap OK" signālu, ko var izmantot, lai bloķētu salīdzinājuma izlaidi līdz atsauces spriegums ir gatava.

Es domāju, ka POR mikroshēmas tiks galā ar šo isue.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back