Undershoot izraisa PMU jāslēdz!

K

kokospalma

Guest
Es satiku problēma, bet, izmantojot Samsung LCD vadītājs S6B33B2B, ieejas 1'st pastiprinātājs ir galvenais spēks, tas ir 2,9 volts, kad es mainīt iestatījumu revakcinācijas no 1.5X līdz 1.0x, vienmēr pārsniegums par galvenās strāvas padeves, kas ir apmēram 300mv, pēc undershoot kas dažreiz pārsniedz 200mv, un undervoltage atklāj jauda manegement ASIC kā īstermiņa ciruit gadījumā, un slēgta. (undervoltage vairāk nekā 10us, un - 174mv var noteikt ar PMU, un slēgt sev) Visas sastāvdaļas ir uz virsmas montēta, un telpa ir diezgan saspringts, tik liels filtra ķēde vai papildu regulators nav piemērojams,

Vai jums ir ideja, lai atrisinātu šo problēmu.Vai man pievienot dažas capcitors filtrēt to ārā, vai man būtu samazināt slodzi un pēc tam mainiet iestatījumu 1'st pastiprinātājs ..., ko es varu darīt, lai mazinātu šādu ietekmi?Thx iepriekš.
(Piestiprinātas viļņiem jautājuma)
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

HI

Ja tas ir darba sistēma, pārbaudiet un nomainiet izejas kondensatora's

Pievienot aizsargāt diodes (kas revers uz izejas spriegums)

pievieno nelielu vāciņu, piemēram, 0,01 ~ 0,0001 UFVisu labāko

Bobi

Paldies par atbildi, es esmu mēģinājis aizstāt kondensatoru no Booster's produkcijas C16 (1uF) ar mazāko 1nF, un pārsnieguma par 2.9V pazūd, bet kā jūs varat redzēt, vilnim no produkcijas 1. pastiprinātājs kļūst tik slikti, kādi ir capcitor vērtības, ka jūs ieteiktu, var kāds sniegt man palīdzību, thx

Kā redzat, nav skaidrs, vairāk nekā / undershoot no viļņiem tālāk kuriem malas pēc tam, aizvietojot C16 ar nelielu kondensators 1nF, jūs varat lūdzu izskaidrot šo efektu attiecībā uz mani.Starp citu, ir tur sava veida kompromiss starp slodzes regulēšanu un pārejošu reakciju LDO?Kā es varu samazināt šo ietekmi (undershoot zem 50mV ir pieņemams), pateicoties miljoniem.

Sveiki

Neaizstāj vāciņu pievienot vēl vienu, jo mazāku vāciņu var rīkoties ar augstfrekvences un īsiem impulsiem

un lielāks vāciņu rokturi zemas frekvences un wid puls kā izmaiņas ps līnijasVisu labāko

Bobi

Man ir mēģinājuši 1nF 1 UF par C16 arī, tomēr tas nešķiet daudz uzlabojumu, tas uzvedas tāpat kā 1uF to pašu, es brīnos, ir tur kaut kas nav kārtībā ar kondensatora vērtībām, ko vērtībām jūs ieteiktu?Es arī augšupielādēt pastiprinātājs ķēdes iekšpusē vadītājs, es domāju, ka problēma rodas tad, kad "slēdzis" pārmijas, slodze pašreizējais samazinājums pēkšņi, kas izraisa LDO palielināt izejas spriegumu (pārsniegums), tas ir pareizi?Vai pievienojot dažas kondensatoru pie izejas pastiprinātājs atrisināt problēmu?

Liels paldies.

un 1nF 1 UF izskatās ...

Sveiki

Jūs varat pievienot ierobežojot diode pāri vāciņu (Es domāju), tas ierobežo impulsa līdz 0 voltsVisu labākoBobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back