undergrad ECE pētniecība / projektu ...

T

the_wind

Guest
Jebkurš zinātniskās pētniecības ierosinājumu undergrad EEK / projekts, kas ir iespējama 6 mēnešu laikā?
Palīdziet man plzzzzz ......

TRY rokas par sekojošo:
Video sūtītājs
digitālās atbalss
mazie signāls antenas pastiprinātāju
Ja ir kāds, kuru vēlaties strādāt no tiem man ir uzskaitīti, sazinieties ar mani tā, ka es varu dot jums palīdzīgu roku.
Paldies un veiksmi.

TRY Doing mikrokontrolleru BALSTĪTA projektus kā

"SENSOR balstīta nodrošinājuma sistēmas"
"ELEKTRISKĀS IERĪCES kontrole, lietojot UC"SOFT DATORU BALSTĪTA PROJEKTI

"IRIS atzīšanas sistēmu"
"KONTROLES SISTĒMA Dizains raķešu / dažādiem citiem PIETEIKUMI"

Sveicieni

Sarkanrīklīte
Pēdējo reizi laboja Robinenemy gada 11 Okt, 2006 17:12; rediģēts 1 reizi kopā

Hi,

Kā par RFID balstīta bibliotēkas sistēmā.RFID ir karsti šajās dienās.

TNX par d palīdzēt un ideja guyz ...
starp citu, r tos tematus, kas u ir devis man r pētniecības ...?
Es domāju, im nav ļoti pazīstams ar šīm tēmām u ir devis man ....
var u sniegt man problēma no tiem tēmu u ir devis man, ka WÜD būt centrā mana vai pētniecības centrā manu ...

I really appreciate ur palīdzēt guyz ...--- svētīju jūs!

Jums ir pateikt, kuri temats jūs vēlaties iet, lai es varētu jums saiti uz šo tēmu ..............

Sveicieni

Sarkanrīklīte

Robinenemy rakstīja:

Jums ir pateikt, kuri temats jūs vēlaties iet, lai es varētu jums saiti uz šo tēmu ..............SveicieniSarkanrīklīte

the_wind rakstīja:Robinenemy rakstīja:

Jums ir pateikt, kuri temats jūs vēlaties iet, lai es varētu jums saiti uz šo tēmu ..............SveicieniSarkanrīklīte

Esmu nolēmis strādāt pie rindas sistēmām ... Es gribu, lai to īstenotu mūsu skolā, coz tā ir ļoti īpaši pēdējo mēnešu laikā uzņemšana ...

Jūs varat dot man guyz noderīgs info, dokumenti, shēmas vai pārskatu par šo tēmu no maniem ...

TNX un --- svētīju iepriekš ....Pievienots pēc 2 minūtēm:Esmu nolēmis strādāt pie rindas sistēmām ... Es gribu, lai to īstenotu mūsu skolā, coz tā ir ļoti īpaši pēdējo mēnešu laikā uzņemšana ...

Jūs varat dot man guyz noderīgs info, dokumenti, shēmas vai pārskatu par šo tēmu no maniem ...

TNX un --- svētīju iepriekš ....

glenjoy rakstīja:Nerunāju ar filipīniešu, jo citi nesapratīs jums.
Tātad, lūdzu, jautājiet savam jautājumus angļu valodā.Anyway, varbūt es varētu palīdzēt, kāds ir jūsu mērķis jūsu projektu, kas ir jūsu spējas, lai izveidotu projektu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back