ultraplatjoslas virziena uzmava ~

H

HOHOH

Guest
Es gribu atrast risinājumu par virziena sakabi. frekvenču joslas platums: 100kHz ~ 3GHz, 100kHz ~ 6GHz sakabes vērtība: 3, 10, 20dB directivity: min 20dB Vai ir iespējams? Lūdzu, palīdziet man.

Tas ir patiešām platjoslas. "RF un mikroviļņu savietotas-line shēmām" ar Rajesh Mongia varētu triger kāda ideja. "Nevienveidīgas Line microstrip virziena uzmavas un filtri" ar Sener Uysal arī var palīdzēt. Personīgi es domāju, 100kHz līdz 6GHz ir gandrīz neiespējami. Drīz

Apskatīt, izmantojot diplexers apvienot divus vai vairākus saspraudņi katrs par dažādām frekvenču diapazonā. Diplexers ir uz visiem četriem ārējā ostas kombinētās savienotāju.

Es esmu atvēris reiz virziena tilts no mūsu HP8753 tīkla analizatoru, frekvenču diapazonu no 300 kHz līdz 3 GHz. Tas ir ļoti sarežģīti un, šķiet, ka tuning ir roku darbs. Ja Jums ir nepieciešama attēls Es atveriet to vēlreiz. Ja Jums ir nepieciešama sakabi ar saistīto līnijām labākais ir vecs HP 778 D (100 MHz līdz 2 GHz). Doties uz zemāku frekvenci Phisical dimensija uzmavu kļūst lielāka, un tā zaudējumus. Labāk ir kaut kas līdzīgs tilts, bet pavājināšanās ir fiksēts. Mandi

Ja jums nav prātā, sakabes, lai mainītu ar frekvenci, parasto paralēlo pārvades līniju no tiem ir sakabes koeficientu, kura ir proporcionāla sinusu līnijas garums frekvencē, kuru lietojat.

Hi fant, es priecātos, ja Jūs varētu rakstīt (varbūt PM, nevis pārslodzes sarakstu) dažas fotogrāfijas no dažādiem leņķiem uz virziena tilta 8753 VNA. Viens vienmēr var daudz mācīties, zinot to, kā HP saprast lietas, kas ir grūti izdarīt. Paldies jau g579 iepriekš

Sveiki, fant Paldies par jūsu atbildi. Es gribu redzēt bildes. Ja jums parādīt attēlus, iespējams, lūdzu, parādiet man. Paldies. [Quote = fant] Man ir atvērt, kad virziena tilts no mūsu HP8753 tīkla analizatoru, frekvenču diapazonu no 300 kHz līdz 3 GHz. Tas ir ļoti sarežģīti un, šķiet, ka tuning ir roku darbs. Ja Jums ir nepieciešama attēls Es atveriet to vēlreiz. Ja Jums ir nepieciešama sakabi ar saistīto līnijām labākais ir vecs HP 778 D (100 MHz līdz 2 GHz). Doties uz zemāku frekvenci Phisical dimensija uzmavu kļūst lielāka, un tā zaudējumus. Labāk ir kaut kas līdzīgs tilts, bet pavājināšanās ir fiksēts. Mandi [/quote]

Instrumantal virziena uzmavas ir viegli shematisks topoloģijas, bet grūti atkārtot un prasa ļoti precīzu mehāniku un ļoti laba operatīvo skilness. Ja tā nav ... kāpēc tikai daži augstas izmaksas uzņēmumiem, piemēram, Agilent, Rhode-Schwarz pārdot?

Taken attēlus šodien, rīt vai sestdienas pēcpusdienā es post to. Sakarā ar to attēli ir diezgan liels (apmēram 1,3 m katrā) var kāds paskaidrot man, kā ievietot vairāk attēlu pastu? Mandi

Ja jūs saspiest tos. Rar vai. Zip varat ievietot četri uz post.

Vai platjoslas sastāvdaļas, kas paredzēti ar ļoti dažādām teorijām?

Šeit fotogrāfijas, sorry, bet mans winrar programma netiks compresso, lai tikai WinZip. Ja nepieciešams kaut kas cits tikai lūgt. Mandi

Hi fant, Paldies par fotogrāfijām. Es mēģināšu saprast, kā šī virziena tilta detaļas darbu. Es jums jautāt varbūt 2 vai 3 vairāk fotogrāfiju par dažām detaļām. Thanks anyway. Kā parasti es vienmēr mācās no HP. g579

Es ceru, ka šo pieteikumu piezīmi norādījumus, lai izprastu, kā šī virziena tilta detaļas darbu. Papildu platjoslas ballun realizācija ir vēlamais sadaļa tilta.

Es ceru, ka šo pieteikumu piezīmi norādījumus, lai izprastu, kā šī virziena tilta detaļas darbu. Papildu platjoslas ballun realizācija ir vēlamais sadaļa tilta.

Lūk vēl viens intersting rakstu par directional tiltiem. Iespējams, līdzīgi 8753 savienotāju.

Hi, All Pateicoties ļoti daudz par jūsu dalīšanos foto un app piezīmes

Man ir jautājums, kā es varu padarīt virziena uzmavas platjoslas? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] Es gribēju pateikt metodi, lai iegūtu platjoslas virziena sakabi.

Woahh iekšējās tilta 85044A bildes ir tiešām impressives. Paldies ir par koplietošanas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back