ULTRA-Newbie - AT89C51 Kit

M

Maverickmax

Guest
Sveiki

Es esmu ultra-newbie, un es esmu šobrīd mācīties lietot AT98C51 ar C valoda plānošanu un man ir nepieciešams, lai iegūtu piemērotu komplektu, lai es varētu lejupielādēt kodu manā mikroshēmu pirms sasaistei ar manu circuit board.

Any suggestion?

Ceru no Jums dzirdēt

Kind regards

Maverickmax

Es pieņemu, jums nozīmē "programmētājs".Jūs varat atrast bezmaksas programmētājs (datortehnika programmatūra) ir šādā vietnē:

http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit /

Hope it helps.

Sveicieni.

Dear nicleo

Jā, tas ko es domāju ....

Btw paldies par jūsu palīdzību

Kind regards

Maverickmax

[/ img]

Es pārbaudīju mājas lapā, un es esmu veida sajaukt ar dažiem informācijas, jo ez52.hex nepieciešams lejupielādēt pirmajā mikroshēmā ar AT98C51 lai rakstīt jebkurā programmas uz citu AT98C51 uz 40-pin ZIF socket.
Tā kā zemes var lejupielādēt ez52.hex ar mikroshēmu, ja man nav nekādu programmētājs?
Maverickmax

Labāk izvēlēties jaunākās 8.051 bāzes UC, piemēram AT89S8252 vai AT89C51RD2.Tie ir ļoti lēti un to var viegli programmēt ar vienkāršu vadu savienojumu no LPT vai RS232 PC portu.

Maverickmax wrote:

Es pārbaudīju mājas lapā, un es esmu veida sajaukt ar dažiem informācijas, jo ez52.hex nepieciešams lejupielādēt pirmajā mikroshēmā ar AT98C51 lai rakstīt jebkurā programmas uz citu AT98C51 uz 40-pin ZIF socket.
Tā kā zemes var lejupielādēt ez52.hex ar mikroshēmu, ja man nav nekādu programmētājs?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back