ULN2003 TIP32 Braukšanas Releji

T

thunderdog

Guest
Hi,
Man ir "cut-and-paste", darba shēmas, lai saglabātu kādu laiku.Lūdzu skatīt pielikumu sīkākai informācijai.Shēma, šķiet, ir paredzēts izmantot ULN2003 vadīt vairākus TIP32 PNP tranzistoriem, kas savukārt vadīt vairākus relejus.Nosaukts adatas "up Pin" ir saistīts ar dažādiem I / O pins par mikrokontrolleru.Mana problēma ir tā, ka man šķiet, nevaram iegūt produkciju (vietām Out1, Out2, Out3).Ne vairāk, man par 1.5volts.Tikai daļa no ķēdes, kas šķiet, ir darba, ir viena braukšanas 2N4402 xistor.Jauda (J20) tas pārslēgtos starp 12V un GND.Var kāds paskaidrot mazliet labāk, kas notiek šeit un kāpēc man šķiet, nevaram iegūt pareizu rezultātu?
Paldies.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

HI

ULN2003 ir atvērtā kolektora ierīci - jums ir nepieciešams pievienot pamata rezistoru no ULN2003 izejas pin uz VCC

Visu labāko

Bobi
Mikrokontrolleru speciālists

Teica ķēde strādās naudas sodu, ja "HI", loģika padod izejvielas.Nozīmē punktus, kur "uz augšu Pin" ir minēts.Šī shēma darbosies arī ar PIC mikro, kā pins spēj nodrošināt "HI", loģika tieši plānošanu.Gadījumā, ja jūs izmantojat Atmel Micro, jums nepieciešams uzvilkt minētās piespraudes ar 10K rezistoru un tad nojaukt pašu caur mikro pin .... Tātad ATMEL mikro pin pludiņiem, ja relejs ir enrgised ... . Cheers

Hi thunderdog,
Vai jums kontrolē "TIP32-1 bāzes" pārāk?
K.

Quote:

Teica ķēde strādās naudas sodu, ja "HI", loģika padod izejvielas.
Nozīmē punktus, kur "uz augšu Pin" ir minēts.
Šī shēma darbosies arī ar PIC mikro, kā pins spēj nodrošināt "HI", loģika tieši plānošanu.
, Ja jūs izmantojat Atmel Micro, jums nepieciešams uzvilkt minētās piespraudes ar 10K rezistoru un pēc tam nojaukt to pašu caur mikro pin .... Tātad ATMEL mikro pin pludiņiem, ja relejs ir enrgised ... . Cheers

Pēc "izmantojot" shēmas mazliet vairāk, šeit ir situācija.BTW.Es lietoju Freescale HCS08 mikrokontrolleru, kas var mērci 10mA.Es nedomāju, ka braukšanas ULN2003 ir problēma.
Kad es dotu "TIP32-1-BASE" loģikas augsts no, es saņemam 12V pie Q4 savācējs.Tomēr, ja es braucu citu pin augsts (līdz Pin uz ULN2003), Q4's kolektora sprieguma pilieni uz 1.7V (kas būtu tāds pats spriegums pie Q1 izdalītāji, Q2 un Q3. Kā jau es teicu, vadītāja ANR inut pin norādi "2N4402-B" būs pārslēgtos savācējs Q5 pareizi (ar 2N4402 tranzistors) starp 12V un GND. Šķiet, ka braukšanas bāzes zemo nu Q1, Q2 vai Q3 apmēram 2.4V (viena diode piliens augstāka nekā bāzes par Q1, Q2orQ3) ir ietekme velkot ka mezgla uz leju no 12V līdz 1.7V.
Man ir 12V uz ULN2003 COM pin un piegādes mikrokontrolleru ar 5V.
Paldies.

Hali,
Kādi ir varistori par Ohmic vērtību pls?
K.Pievienots pēc 25 minūtēm:Redzi, es domāju, ka jūsu ķēde ir nepieciešams zināms slodze pieslēgties no domkratiem ...
Nekā tad, ja jūsu varistori ir zema omus, viņu par stāvokli, ir īss, vai zemu Ohmic vērtība Q4-"piemiņas Bus", un skaidri padara mazu spriegumu par to, vai jums citu nozīmi pls?
K.

Paldies par ieguldījumu Karesz.Varistori ir: V22ZA1P.No datu lapa:

VARISTOR spriegums pie 1mA DC testa strāva: Vnom = 18,7; Vnom_max = 26
Maksimālais fiksējošā Voltage: Vc: 43, IPK = 2,5

Varistora spriegums pie, var būt jebkur no 12V līdz 15V, tāpēc es neesmu pārliecināts, ko faktiskā ohmic vērtība.Es būtu doma, ka būtu diezgan liels, jo 18.7V/1mA rada diezgan lielu pretestību.

Man ir daži papildu rezultātiem ziņot: Pēc atkārtotas lasījumā ucontroller datu lapu, šķiet, ka vairums I / O šai ierīcei ir daudzkārtīgi ar LCD vadītājiem.Par reset, I / O, ir atvērtā kolektora.Es to izmēģināju liekot 10K pull-up rezistors par I / O nonākšana ULN2003, un ķēde tagad strādā (es domāju).Tomēr TIP32 tranzistori kļūst ļoti karsti pat ja bez slodzes piemērošanas.Es esmu jautājums, ja varistori rada zemas pretestības ceļu.Kolekciju spriegums TIP32 var iet augsta kā 15V, lai gan Vnom no varistori ir 18.8V, man var iegūt diezgan zema pretestība ceļš šajā sprieguma.Ķēde ir paredzēts strādāt pie 12V pie kolektora, tāpēc es ņemšu meklēt piegādi izejot no 12V.Es neesmu pārliecināts, vai liekot slodzi rezultātiem varētu mainīt situāciju, jo tas būtu paralēli ar varistori.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back