UHF & FM antena pastiprinātājs ķēdēm

P

palesha

Guest
Es gribu veikt UHF & FM antena pastiprinātājs.Abi būs atsevišķu ķēdēs.Please guide me, kur es varu saņemt labas shēmas \ circuits.

Sony NEX-FS100 to kamera przeznaczona dla nieco bardziej zaawansowanych miłośników filmowania. Wyposażona jest w matrycę Exmor Super 35mm CMOS i umożliwia łatwą wymianę obiektywów. W Stanach Zjednoczonych trafi do sprzedaży już w maju tego roku i będzie kosztować około 5500 dolarów.

Read more...

vispirms jums shoul zināt dažus pamata noteikumus:
1.noise koeficientu Pirmajā posmā, pastiprinātāja veikt trokšņu faktors visā pastiprinātājs
2.izmantošanas UHF un especialy augšējo joslu UHF spoles ir jābūt "silvered", kamēr attiecībā uz pastiprinātājs
3.beware no enerģijas avota, ko antena (ar pastiprinātāja ir powered thrught antenas kabeli)
4 condensators jābūt īsākajam termināliem (vari sloksne no tā keramikas kapsula)
5 daļas lodētus kopā (gaisa) darbs, labas un reizēm labāk, ka viņiem lodētus par PCB -

tur ir 3 tipes tranzistoru izmanto RF pastiprinātājus.
mosfets-labas amplifikācijas un trokšņa faktors-bf981-bf961 ... uzmanīties, kad lodēt tos, izmantošanu zemes, jo tie ir sesible elektriskās izpilde
calsical npn-pnp bfy90 bfr91 atbalsta daudz vairāk curent nekā mosfets
fettad, kad jūs atradīsiet shematisks meklēt, kas datashet no tranzistors zināt, kas jums ir darīšana ar (trokšņa faktors, amplifikācijas)

vislabākais pastiprinātājs ir uz viņa pirmā posma tranzistors ar zemāko trokšņu faktors (piemēram, bfr91a) un otrā posma izmantot mosfet (labas amplifikācijas ~ 20db piemēram bf966)labāko pastiprinātāji ir no vecajām LNB (SAT pārveidotāji). Jūs varat iegādāties viņus nekas, un ir labs pagarināts joslā pastiprinātājs.

par shēmas skatīties uz pastu electroda par ham lapās vai meklēšanas tos youreself.btw Ko jūs interesē?dx uzņemšanas vai jaudas pastiprinātāji (piemēram catv pastiprinātāji)

Šeit ir vairāki priekšlikumi.Pirmkārt, ja neesat pieredzējis šajā frekvenču diapazonā un nav pieejami pārbaudes ierīces, jūs, iespējams, tiks labāk iegādāties gatavi patēriņa produktu.Tas ir pārāk viegli veikt oscilators vietā vai pastiprinātāja, ja Jums nav rūpīgi.

Ja vēlaties izmēģināt anyway, izmantošanu komerciāliem platjoslas modulāras pastiprinātājs blokiem, kas ir bez stabila.Tas nozīmē, ka tie ir garantēti ne oscilēt ar jebkādiem iespējamiem avots un slodzes pretestība.Minicircuits ir labs piegādātājs lēts moduļiem.

Ja modulis ir troksnis skaitlis ir vienāds vai lielāks par summu, jūsu uztvērēja trokšņa rādītājs, kā arī zaudējumu pārvades līniju, jūs iegūsiet sliktākajā signālu uztvērēja nekā tad, ja jūs neizmantoja pastiprinātājs.Izvēlieties moduli ar trokšņa skaitlis vismaz 3 dB zemāka par šo summu un peļņu 6 dB vai vairāk nekā līniju zaudējumus.

Izmantojot zemāku zaudējumu pārvades līnija vienmēr uzlabot lietas.Direktīva iegūt antena uzlabo lietas.

Ja jums ir lēti uztvērējs, Jums var bothered ar intermodulation produktus, kas ir saistīts ar augstāku signāla līmenis, ko izstrādājusi jaunu pastiprinātājs.

Pateicība.
Man ir pieeja 2SC4093 & 2SC4094 izejvielu & 2SC3355 produkcijai stadijā.Es varu testē no drauga uzņēmums.Es meklēju dažas shēmas, ja to izmanto ar līdzpilsoņiem dalībniekiem, kas var palīdzēt man un nevēlaties otra darīt Çzeli darbu.Google i tikko ieguva visu pastiprinātājs ražotājs un uzstādīšanu piezīmes.
MP

Patiešām aprūpe ir antena ...
i am izmantot vārtiem dubultā BF961 par izlaidi antena ...

Ja neviens nevar piegādāt jums uz cilpas, Jūsu labākais bet būtu pāršķirstīt amatieru VHF rokasgrāmatās.Diemžēl datu lapas no Eiropas un Āzijas kompānijas neietver piemēram ķēdēm vairāk.Data sheets un piemērošanu notas no
ASV uzņēmumiem ir tipisks circuits to tranzistori, kas nav 2SC sērijā.

hi ...Jūs varat atrast dažus piemērus arrl rokasgrāmata.
citu mēģināt ir www.ac6v.com

sveicieni

atcelt

Ir daudz RF circuit idejas uz šādu URL, tostarp UHF pastiprinātājs:

h ** p: / / www.commlinx.com.au / rf.htm

(*= t)

Jūs varat pamēģināt arī meklē piemērošanu norāda, izmantojot Google vai Altavista - vairāki ražotāji padarītu RF pastiprinātāja mikroshēmu, kas prasa tikai dažas atbalsta descrete daļas.

izmēģināt http://www.newwaveinstruments.com/resources/rf_microwave_resources/sections/amplifier_design_circuit_software.htm

Šķiet, ka neviens minēts svarīgs jautājums.
Zeme savienojumi ir tik īss, cik vien iespējams.
Visi zemes savienojumiem jābūt saistītai ar zemes plakni, īsāko ceļu.

Šis temats ir apskatīts, ko tik daudzi dalībnieki.Bet līdz šim neredzu ķēdēm šeit.Kāpēc nevar attīstīties iecirkņa šeit kā diyaudio locekļiem darīt audio.Es domāju, ka daudziem no mums būs interetsed.Mēs varam sākt, izvēloties dažus kopējus RF ierīces viegli pieejams visur.Tad locekļus dizains, maz dos prototipu.Pēc tam galīgo projektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back