UGUNSGRĒKA SIGNALIZĀCIJAS SISTĒMU DIZAINS HELP

E

eng_ahmed22

Guest
Hi all

i want to konstrukcijas ugunsgrēka signalizācijas sistēmu, izmantojot AT89c52,
bet Nezinu kā dūmu detektors darbi, vai kas ir tā uzvedība, ja tā konstatē dūmu, lai es zinātu, ka tur r uguns jebkurā vietā.
ko tās veic spriegums normālā stāvoklī un ugunsgrēku valsts?
PLZ Help

ahmed

Meklēt google "dūmu detektori"
Es domāju, ka tas palīdzēs.

Ir dažādi veidi, dūmu detektoru, ņemot vērā, kā tie ir saistīti.Pamatā tie ir:

4 vadi
2 vadi
Adres
Adres analog

arī es uzskatu, labs sākuma punkts ir censties 4 vadu vispirms.Tie izmanto 2 stieple jaudas un 2 vadu signāls.

Lai to paveiktu labu ķēdi Jums jāspēj nošķirt trīs valstis Parasts, Open un īsslēguma.

Dūmu detektors (4 vadi) ir bez slodzes, kad tie ir normālā stāvoklī un īsslēguma, kad viņi, ja aktivizēts.Tagad, kā do U saprast ir līnija ir OK.Tas tiek darīts, izmantojot un EOL (End līnijas Resistor) Ja Jūsu circuit saskata R līnija ir ok un nav detektors tika iedarbināts.Ja pozīcija ir atvērta pastāv bojājuma apstākļos.Ja redzat īssavienojums detektors ir signalizācijas trauksmi.

Protams EOLR jābūt savienotam pēc pēdējā sensors līniju.

Jums ir jāņem vērā citu kļūdas situāciju.Kas notiek, ja līnija, kas baro sensoriem (12 vai 24 VCC) ir pārtraukta.Lai to noteiktu situāciju, jums jāpievieno relejs kas, ja sprieguma savieno EOLR uz sensoru signālu līniju.Ja vara ir pārtraukta kontaktpunkta atveras, un jūs neredzat EOLR.Daži sensori modeļi ietver šo releju.

Ceru, ka tas dod U noderīgu ideju par Jūsu proyect

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back