Ugunsdzēšanas robotu (to darīt)

F

~fuulthrottle~

Guest
Es esmu darot manu pēdējo gadu projektu, piemēram, virsraksts virs ... Man patīk, lai automātiski robotu, kas var atklāt siltuma uguns tuvumā, pēc tam, kad sensors uztver siltumu, robots darbojas. tad robots meklēs siltuma avota. pēc tam, kad tā konstatē uguns. robots aerosols ugunsdzēšamo aparātu, lai šī uguns man vajag ierosinājumu par to, kā darīt šo projektu no nulles ... -Kāda veida shēmas man ir nepieciešams? -Kāda tipa mehāniskajam izmantot? -Kāda veida sensors man ir nepieciešams? -Kāda veida mikrokontrolleru izmantot? -Kā to izdarīt programmēšanas?

Hi, Nice ideja ... Šo operāciju, lai saņemtu veic secībā veidā jums būs nepieciešams, lai centralizētu visas funkcijas, izmantojot mikrokontrolleru ... izvēle būs jūsu ir jūsu pamatojoties uz jūsu iepriekšējo zināšanas par microcontrollers ... Es labāk PIC conrollers un C kompilatoru MikroC ... Jūs varat izmantot siltuma sensori, piemēram, LM35 savienots kontrolieris ar ADC subroutine palīdz mērīs temperatūru un nodot slieksni (max temp), kuru pārsniedzot, ugunsdzēšamais aparāts ir jāstrādā ... uz sensora temperatūra no vairāku vietņu izmantot vairākus sensorus .... Par ugunsdzēšamo aparātu, lai darba izmantošana elektromehānisko vārstiem, kas darbojas uz sprieguma ..... paldies

Es domāju, esmu lasījusi šo projektu, pirms, bet es nevarēju atcerēties, kur .......

Hi, Nice ideja ... Šo operāciju, lai saņemtu veic secībā veidā jums būs nepieciešams, lai centralizētu visas funkcijas, izmantojot mikrokontrolleru ... izvēle būs jūsu ir jūsu pamatojoties uz jūsu iepriekšējo zināšanas par microcontrollers ... Es labāk PIC conrollers un C kompilatoru MikroC ... Jūs varat izmantot siltuma sensori, piemēram, LM35 savienots kontrolieris ar ADC subroutine palīdz mērīs temperatūru un nodot slieksni (max temp), kuru pārsniedzot, ugunsdzēšamais aparāts ir jāstrādā ... uz sensora temperatūra no vairāku vietņu izmantot vairākus sensorus .... Par ugunsdzēšamo aparātu, lai darba izmantošana elektromehānisko vārstiem, kas darbojas uz sprieguma ..... paldies
Thanks ... var kāds ieteikt, kāda veida monitoringa ierīce, es varu izmantot šo robots .... Arī es gribu jautāt, vai tas ir automātiskās kontrolē robotu tipa var apvienot ar manuālo kontroli vienā PIC .... tomēr mums ir nepieciešama programmēšanas pievienošanu vai vienkārši izmantojot citas PIC kontrolēt manuāli?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back