UART - Vai es varu izlasīt datus, kas nāk no UART ostas

M

m_pourfathi

Guest
Es varu nolasīt datus, kas nāk no UART ostā mikrokontrolleru izmantojot termināla logu vai man vajadzētu izmantot citu programmatūru? Es dzirdēju avr stuido var darīt, bet mans mikrokontrolleru nav AVR, tas ir mikročips pic sērija. Es priecātos, ja jūs laipni palīdzēt man šajā jautājumā. vēlējumiem,

Protams, jūs varat izlasīt datus, izmantojot HyperTerminal. Es nieciņš visu laiku, jo tas ietaupa man nepatikšanas rakstīt Windows lietojumprogrammas, lai sarunātos ar manu santīmi. Tikai pārliecinieties, ka bodu likme tiek noteikta corectly un lietot tikai izdrukāt ASCII rakstzīmes, vai arī jums būs grūti laiku dekodēšanas dati.

[Quote = m_pourfathi] Vai varu nolasīt datus, kas nāk no UART ostā mikrokontrolleru izmantojot termināla logu vai man vajadzētu izmantot citu programmatūru? Es dzirdēju avr stuido var darīt, bet mans mikrokontrolleru nav AVR, tas ir mikročips pic sērija. Es priecātos, ja jūs laipni palīdzēt man šajā jautājumā. sveicieni, [/quote] Nezinu, kas avr studio var darīt, ka ... bet es zinu, ka kods vīzija AVR var UART un jums dont ir izmantot AVR ... Jūs varat izmantot terminālu (dators ikona) ar kodu redzes AVR ... bet, ja jūs dont ir programma .. Jūs varat izmantot hiper termināla ... thats pietiekami labs: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back