UART C kodu PIC micro .. PLS palīdzēt

B

binojkumar

Guest
Hi draugi, im darot daži projekti, izmantojot pic mikro, tai ir nepieciešams divi UART.1 UART jau ir tur, ka pic un citu im plāno rakstīt C, būtu thankfull ja kāds var palīdzēt man.
----- Thnks iepriekš

Hi,
kāpēc neizmanto citu PIC?
Ir daudz, kas tur ar 2 USART, 2 SPI .....( piemērs PIC24FJ128GA010)

Laba vēlējumiem
Kabanga

Jūs varat izmantot PIC18F6620-6720 ģimenes PIC procesoru, ir divas sērijas pieejami.Esmu izmantojis šo mikro, lai izveidotu custom PLC ar 14 optoisolated I / O, divas seriālo portu (viens modems un kādu izmanto, lai sazinātos ar iegultiem dators), 3 analog ievadi, divas 4-20mA pašreizējo cilpa ievade, 14 NPN rezultāti, 4 releju izejas un 2 izejas ar divām starplikām releju (izmanto, lai vadīt DC motors).Esmu būvēts tas tikai veikt dažas eksperimentēt ar šo mikro, kā arī ir attīstības padome ar vairākiem I / O, arī es esmu darīt daži eksperimentēt ar 4-20mA pašreizējo cilpas.Tagad es esmu plāno būvēt mājas, kas PLC ar struktūru, piemēram, reālu komerciālu PLC (SIEMENS, OMRON), tad padarīt karti ar CPU, kartes ar enerģijas piegādi, visu karti ar I / O un uzpilda kopā, izmantojot speciālu autobusu, lai ir dažas modularitāti.

Bye
Powermos
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back