UART 16F877A neliela palīdzība vajadzīga

M

maria258

Guest
Dear all, Es to izmēģināju dažas kodēšanas nodošanas un ieguva sprieguma atgriešanās no mana PIC, šūpošanos starp 1.25V uz 1.16V un atpakaļ. Vai jūs domājat, ka tas ir pareizi? mans kods ir pievienots zemāk. paldies
Code:
 # include / / galvenes failu Pic Micro # include __CONFIG (0x3F72) / / konfigurāciju drošinātāji PIC16F877 no programmatūras spēkā neesošu init (spēkā neesošs) par spēkā neesošu nosūta (spēkā neesošs) par spēkā neesošu main () {init (); nosūta ( ), savukārt (1);} spēkā neesošu init () {neparakstīta int skaits; PORTC = 0x00; TRISC = 0xFF; TXSTA = 0b001000110; RCSTA = 0b10010110; SPBRG = 0b01000000; INTCON = 0b11000000; PIR1 = 0b00010000; PIE1 = 0x00; skaits = 0;} spēkā nosūta () {while (1) {TXREG = 0x00; PIE1 = 0x00;}}
Es tikai lasīt sprieguma, ko multimetrs. vēl jāpieliek aparatūra plug to ar manu pc. faktiskā problēma ir tā, kodēšanas, kas mani uztrauc cos tad man ir nepieciešams interfeiss ar grafiskiem LCD.

Vai jums, izmantojot 3233 sērijas Max IC vai 232 ?????

Nē, es neesmu, kuru mērķis ir darīt. es lietoju pic16f877a, kas galu galā ir pārnēsājamas ierīces ar grafisko LCD. uz šo brīdi, lai gan, es būs mēģina to darīt šajā līmenī pārveidotāju ([url = http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/ap275/ap275.htm] Vienkāršā RS232C līmeņa Converter izmantojot Tranzistori [/url]) tikai, lai redzētu, kas ir izejas analogo signālu tiek ievadīti mikroshēmā.

I dont domāju, ka jūs varat redzēt analogās ieejas pareizi .... sprieguma līmeni šūpoles var atšķirties .......

Oh wait ... mana projectconsists, kam analogās sensoru, nodots pic, tad outputted uz manu grafikas lcd. Tagad, visiem im darot brīdī, ir jābūt izejas transportē uz UART ar datoru. kods ir, kur es bailes es varētu būt nepareizi.

kodā, kas ir izmantošanas laikā (1), kad tx funkciju jūs izmantojat, kamēr (1) infinite loop, kad būs programma pienācis, bet (1) tā nekad nesasniegs ........ Jūs neesat nosūtot datus int viņš programma arī un arī gaida pārtraukumu karogu, lai noteiktu, vai kaut ko .. nenododot datus, kā jūs redzēt datus, vai sprieguma līmeņu ..? labot mani, ja es esmu nepareizi ....................

ok tad es pārmaiņas, bet problēma, kas rodas, kā arī, es varu pārbaudīt ar multimeter un saņemt labu lasījumā? un kādi ir sprieguma šūpošanos vērtības, kas man ir nepieciešams, lai pārbaudītu to, kas strādā pareizi?

par max232 signālu analīzi multimeter nekad palīdzēs ........ to nevar mainīt tik strauji, kā signāls mainās izšķirtspēja ir mazāka ... labas iespējas darīs visu savu darbu .......

ok tad paldies. Vai jums prātā, ja pievienotu jūs skype?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back