U2270 trokšņu problēmas, palīdzēt!

I

ikiraz

Guest
Hello everybody, man bija problēma ar U2270b balstīta shēma, kas ir projektēts ar sevi. Viss ir OK, ja antena spole ir prom apm> = 4 no plates cm, un es varu izlasīt Tags pareizi šo attālumu. Kad man spoli tuvāk par 4 cm, dati produkcija U2270b mulsina (ietekmē 125KHz antenas signālu) un tāpēc es nevaru lasīt Tags ja es prom antenu spoles vēlreiz. Man ir jāliek antena spoles tikai līdz uz virsmas plates. Vai jūs varētu man propasal šajā jautājumā pls. Paldies,

Izmantojiet vispārīgie noteikumi RF PCB dizains: īstermiņa savienojumu, savienojumi, kas vēl ilgi būtu jāpievieno ļoti mazās platībās, izmantojiet atsaiste kondensatori atrodas ļoti tuvu U2270. Tā kā 125kHz ir diezgan zems biežums, lietošanas atsaiste kaut ko līdzīgu 100N paralēli 1UF un 10uF, ļoti zemu ESR un novietot tuvu U2270. Uz PCB slānis ir tuvāk antenai izmantot zemes plakni, vai vara pārlej, hash. Varbūt problēmas ir saistītas ar uC daļu ķēdes pakļauti spēcīgai jomā. Pārbaudiet atdalīšana uC, un datus starp U2270, un uC līnijas pakļauti jomā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back