two pulksteni, kā uzzināt, kura frekvence ir augstāka?

L

littlefield

Guest
two pulksteni, viens ir clocka, otrs clockb es nezinu, cik bieži no viņiem, ja clocka biežums ir lielāks nekā clockb, produkcija ir '1 ', kā to īstenot verilog?

skaits pieaug malas katru pulksteni. Pirmkārt, lai sasniegtu iepriekš skaits ir augstākā frekvence. Te var būt citi veidi, bet jāstrādā, un ja jūs zināt pamatus verilog tas būtu viegli kodu.

ir reģistrēt izlaidi vai kombinācijā izejas? ja reģistrē produkciju, kas pulksteņa man izvēlēties? ja kombināciju izeja, tas ir glitch

Hi ... šķiet, ka mans risinājums varētu būt vienkārši ... ir n-bit counter gan pulksteņiem ... sākumā gan skaitītāji, tajā pašā laikā ... kad pārplūdes notiek kādā no counter reset gan skaitītāji ... colck kas noved pie pārplūdes ir ātrākais ... tas pārpildes var izmantot, lai iestatītu flip-flop, lai ātrāk pulkstenis būs zināmi līdz cita pārplūdes notiek ...

Jauka ideja lordsathish, bet dont jūs domājat, ka dzied risinājums ir daudz zona patērē risinājums?

[Quote = master_picengineer] Nice ideja lordsathish, bet dont jūs domājat, ka dzied risinājums ir daudz zona patērē risinājums? [/Quote] pastāv kāds labāks veids, kas patērē mazāk zona ...?

izveidot 2 counter, ļaujiet counter skaitu līdz 10 (vai dažas skaitu, bet ir lielāks par 2, jo 2 pulksteni nedrīkst triger vienlaicīgi) un pēc tam salīdzināt 2 skaitītāji produkcijas vērtību, lai noteiktu, kas 1 ir lielāks. ja (clka'event un clka = 1), tad cntra

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back