TV Horizontālā flipping

R

Roelescence

Guest
Sveiki visiem, Vai jūs, lūdzu, palīdziet man noteikt elektronisko komponentu, kas saistīti ar V-aizturēts? Mana TV, jaunais modelis, tā attēla uztur flipping horizontāli un nevaru atrast v-turēt uz tālvadības pults ne pie televizora aizmugurē, tāpēc es nolēmu, lai traucējummeklēšanu sastāvdaļas, bet viena problēma ir tā, ka es aprunāt noteikt sastāvdaļas, kas saistītas ar v -turiet. Lūdzu, palīdziet Paldies

Ja jūs vēlaties saņemt atbildi, ka būtu lietderīgi zināt, kāda veida TV tā ir. Vai tas LCD, Plazma vai CRT, ko ražotājs, modeļa numurs un approcimate vecums? Brian.

do post shematisks bažas, ka varētu būt noderīga

Jums varētu būt iespēja, tad. LCD un plazmas TV nav skenēt tāpat kā CRT un tur gandrīz noteikti nebūtu nekāda kontrole pār skenēšanas frekvenci. Bez shematisks tas nav iespējams parādīs tieši to, ko pielāgot, lai jūs būs jāievēro šīs vispārējās pamatnostādnes: Paskaties kakla CRT (cauruļveida sadaļā ka pokes ārā atpakaļ no trauka stikla). Par to jūs redzēsiet no stieples spoles montāža uzstājām līdz bļoda. Tur būs divi vadi virzās uz horizontālās skenēšanas transformatora kas parasti melns un ir viens vai divi kontroli par to (parasti "Ekrāns" un "Focus"), šie nav tie, kuru vēlaties. Pārējie divi vadi no spoles montāžu ir vertikālā skenēšana savienojumi. Sekojiet šos atpakaļ uz crcuit kuģa, un jūs atradīsiet vertikālo izejas posmu. Dažreiz tas ir divas jaudas tranzistori, dažreiz jauda IC ar heatsink. Vertikālais oscilatoru būs vai nu iekšpusē IC vai izgatavotas no sastāvdaļām ir ļoti tuvu tai. Ja ir kontrole jūs varat pielāgot, tas būs šajā jomā. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back