Tuvināšanu veids, lai aprēķinātu dziesmu, drošinātāju

X

xxtigerxx

Guest
Var kāds man palīdzēt atrast labu aproximation tipa lai es aprēķinātu dziesmu, drošinātāju? xxtigerxx

Trase būtu ļoti slikts kandidāts drošinātāju - cik es zinu, nav pētījums, kas jums pateiks platums attiecībā pret strāvas stiprumu nepieciešams, lai sadedzinātu izsekot atvērts, tur ir pārāk daudz mainīgie - ja izsekot ir uz virsmas turat nav precīzi zināms, cik daudz vara bija klāts uz to, un iekšpusē valdes faktori, piemēram, folijas pārdevējs, no oksīda slāņa biezuma, vai asumiem summu par laminētas pusi uz galveno materiālu. Godīgi summa bojājuma izraisītu dēļ izsekot apsildei ar oglekļa tiek izveidota apvidū, kas, iespējams, padarītu PCB neuzticamu ja ne bezjēdzīgi. PCB drošinātāji ir ļoti lēti, tas ir tas jāizmanto. SIGINT

Tas ir absolūti taisnība: kravas mērķis ir veikt strāvu kā zemas temperatūras iespējas; dedzināšana tiks ļaunprātīgi tos nepareizi gol ..!

Man bija izmantojis dziesmu kā Fuse elektroniskajā Balasta pieteikumā. Izmantojamā platība kļūt melna un no uguns bīstamības iespēja. Es pārtrauca šādu praksi, bet man bija, izmantojot kausējams rezistoru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back