Turbo Coding

M

malaylah

Guest
Vai kāds man pateikt, kā atrast neraksturīgo informāciju attiecībā uz paritātes bits.I nozīmē, kā atrast neraksturīgo informāciju paritātes bitu un informācijas biti? thanks.

Ieteikt labu grāmatu Turbo Kodi: Principi un Programmas ar Branka Vucetic, Jinhong Yuan, Jinhong Yuan Un arī jūs varat google "Turbo kods" ir tūkstošiem dokumenti par Turbo kodus pēdējā desmitgadē.

Jūs varat atsauces dokumentu "pamati Turbo kodiem" byBernard Sklar. Šajā dokumentā, tur rāda par neraksturīgo informāciju, pamatojoties uz paritātes bitu un informācijas bitu piemērs.

Es domāju, ka tas Promocijas darbs ir labāk izprast priekšmets Turbo Codes.

Es domāju, ka daudzi signālu apstrāde grāmatas (tikai meklēt signāla apstrāde) varētu jums palīdzēt, kā labi.

do kāds ir MATLAB kodu īstenošanas turbo ekvalaizers. Paldies

hi, i guess TI L1 slāni bibliotēkas Turbo Decoder īstenošanu WiMAX duo-bināro PKIC.

Hi tatahd, Jums var īstenot Turbo Kodi izmantojot TMS320C6713 DSK. Ja jums ir Simulink modelis Turbo Codes es varu pārbaudīt tos, izmantojot manu DSK. BR Ahmed

jā, mēs to pie mana universitātes labolatory un arī C6416 DSK. Lūdzu, iedodiet man padomu un thank you so much. Rgds, tatahd

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back