tunelēšanas flex licenci

E

ee171

Guest
hi,

ikviens zina, kā nosūtīt flex apliecību starp tīkla / apakštīkla?Man ir licence serveri ārpus tīkla, bet visas manas mašīnas uz apakštīklā.i mēģināja nosūtīt kādu pieprasa ostas flexlm ar ssh tuneli, bet tas nešķiet darbu.Paldies par jebkuru palīdzību.

FLEXlm licenču serveri darbojas kā parasts TCP / IP servera tāpat kā jebkurā tīmekļa serverī nav.Vienīgais izņēmums ir tas, ka var izmantot vairākas ostas.Visbiežāk tā gaida uz 27000-27010 un dažas papildu ostas apakšējās (2000-5000).Lai atrastu konkrētu ostu Jums vajadzētu mēģināt netstat uz mašīnas darbības licenču serveri.

Tāpēc tagad, ka jūs zināt, ka tā ir tikai normāla TCP serveri, nākamais jautājums ir, kā padarīt darbu pa apakštīklu.Pamatā jums vajadzētu pārliecināties, vai jūsu klienti var ping licenču serveri uzņēmējas.Vai nu vārdu vai IP adresi.Esmu pārliecināts, ka tīkli ir savienoti kopā, pretējā gadījumā jums ir visas citas problēmas.

Attiecībā uz jebkuru tālvadības licencēšanu VPN var būt laba ideja.Es varu pateikt jums tas darbojas naudas sodu lielāko daļu laika.Tomēr ir gūti nelieli ziņojumi noildzes.Nekas esmu pieredzējis personīgi though.

Ps.ja Jums ir nepieciešams izsekot jūsu atļauju, lai redzētu, ja Jums ir neizmantotās izbraukšana licence statistcs - http://www.x-formation.com/license_statistics

Good luck!

- Poul

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back