tsmc_.18 proce $ $ apraksts

K

khouly

Guest
plz man vajag t $ mc 0,18 procesa apraksts PDF failus var kāds palīdzēt

kas process ir u meklē .... ciparu loģiku vai jauktu signālu.? Es varu dot u jauktu signālu one regards,

šeit tā ir ... zip fails satur lib-spec un lietotāju rokasgrāmata (tas ir viss, mēs saņēmām ar PDK ).... thx,

Dear airace paldies failiem do u ir fails, kas izskaidro izkārtojumu noteikumiem un failu, kas satur informāciju par tehnoloģiju, piemēram, plēves pretestību no metāla slāņi, un tā tālāk "procesa parametriem" pateicas khouly

Vai ir iespējams lejupielādēt TSMC PDK no inet portālu?

[Quote = vladimir1984] Vai ir iespējams lejupielādēt TSMC PDK no inet vietā [/quote] Nē, jums vajadzētu parakstīt līgumu ar viņiem. Tomēr es bieži neredzētus cilvēkus lūdzot TSMC PDK par Cadence šeit un saņemt atbildes ... lai tā būtu nav, ka grūti to atrast ..: D

TSMC un visi PDK ir konfidenciālu uzņēmuma ... i guess jums nav get to šeit ... ja vien jūs zināt kādu, kurš strādā ar projektu, izmantojot TSMC procesu, ka jūs meklējat ...

[Quote = kaven_huang] anyboby ir tsmc_018 hspice modeli? [/Quote] Raksturīgākais modeli, jūs varat lejupielādēt to MOSIS mājas lapā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back