True RMS mērīšanas digitāli ar PIC

A

atferrari

Guest
Ņemot vērā to, kā pasākums / aprēķinātu RMS jaudu maiņstrāvas I've got koncepciju: RMS vērtības pārsniegums izriet no squaring gaitā ik pēc laika vērtību, konstatējot to vidējās vērtības, kā arī ņemot kvadrātsakni no tā.Domāšanas jaudas mērīšanas izmanto kopēju ierīce savienota ar 220 V AC monophasic izmantojot PIC par mērījumu un aprēķinu, es saprotu, ka man vajadzētu darīt:

- Pasākums V un vienlaikus I (labi, tik tuvu laikā pēc iespējas cita citu!).

b - Multiply V * I get momentānās vērtības jaudas.

c - Pievienojiet sekojošo momentānās vērtības jaudas.

d - aprēķina kvadrātsakni no summas

e - Atkārtojiet procesu nākamajā ciklā.

Mani jautājumi:

1 - Cik reizes gadā uz vienu pilnas laikā (sekundē) man pasākums momentānās V un es padarītu šo samērā precīzi?Es nevarēju atrast iesaka skaitli tik daudzās vietās runājam par patiesas RMS.

2 - Vai nulles šķērsošanas informācijai jābūt, lai sāktu uzskaiti virs vai es varu izmantot precīzas taimeri, lai iedarbinātu nākamo pāris mērījumu plus aprēķinu?

2 - Vai tas ir nepareizi veikt šāda veida mērījumu / aprēķinu par vienu reizi divos pilnu laiku?Esmu krāpšanos reasult šādā veidā?

3 - 10 cipari ADC tas ir maz, ja, ņemot izejas no pašreizējās / sprieguma transformatori adequated paredz palielināt?

4 - Pat tad, ja iepriekš ir "jā", var 18F452 (ko es esmu tikko sācis strādāt ar) lietderīgi šeit?(Diezgan pluss salīdzinājumā 16F877!!)

Mani gut sajūtas ir tādas, ka PIC būs grūti mēģināt convert "trueRMS"-to-DC un veikt papildu aprēķinus ..
Kāpēc ne, lai palīdzētu izmantojot off-the-shelf trueRMS-to-DC IC (LTC1966, AD536A, MAX536, AD637 - tie ir tikai daži), vai pat izmantot strāvas mērītāja shēmas un izmantot tās izejas spriegumu uz barību PIC par displejs utt utt ..
Šeit ir piemērs:
http://www.analog.com/UploadedFiles/Application_Notes/528608457AN641_0.pdf

Rgards,
IanP

Hola Ian,

Ideja ir, lai sasniegtu šo ar savu izglītību.Paldies par atbildes anyway.

Es turpinu lasījumā.Cos fi faktors ir iesaistīts, cik es saprotu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back