A
atferrari
Guest
Ņemot vērā to, kā pasākums / aprēķinātu RMS jaudu maiņstrāvas I've got koncepciju: RMS vērtības pārsniegums izriet no squaring gaitā ik pēc laika vērtību, konstatējot to vidējās vērtības, kā arī ņemot kvadrātsakni no tā.Domāšanas jaudas mērīšanas izmanto kopēju ierīce savienota ar 220 V AC monophasic izmantojot PIC par mērījumu un aprēķinu, es saprotu, ka man vajadzētu darīt:
- Pasākums V un vienlaikus I (labi, tik tuvu laikā pēc iespējas cita citu!).
b - Multiply V * I get momentānās vērtības jaudas.
c - Pievienojiet sekojošo momentānās vērtības jaudas.
d - aprēķina kvadrātsakni no summas
e - Atkārtojiet procesu nākamajā ciklā.
Mani jautājumi:
1 - Cik reizes gadā uz vienu pilnas laikā (sekundē) man pasākums momentānās V un es padarītu šo samērā precīzi?Es nevarēju atrast iesaka skaitli tik daudzās vietās runājam par patiesas RMS.
2 - Vai nulles šķērsošanas informācijai jābūt, lai sāktu uzskaiti virs vai es varu izmantot precīzas taimeri, lai iedarbinātu nākamo pāris mērījumu plus aprēķinu?
2 - Vai tas ir nepareizi veikt šāda veida mērījumu / aprēķinu par vienu reizi divos pilnu laiku?Esmu krāpšanos reasult šādā veidā?
3 - 10 cipari ADC tas ir maz, ja, ņemot izejas no pašreizējās / sprieguma transformatori adequated paredz palielināt?
4 - Pat tad, ja iepriekš ir "jā", var 18F452 (ko es esmu tikko sācis strādāt ar) lietderīgi šeit?(Diezgan pluss salīdzinājumā 16F877!!)
- Pasākums V un vienlaikus I (labi, tik tuvu laikā pēc iespējas cita citu!).
b - Multiply V * I get momentānās vērtības jaudas.
c - Pievienojiet sekojošo momentānās vērtības jaudas.
d - aprēķina kvadrātsakni no summas
e - Atkārtojiet procesu nākamajā ciklā.
Mani jautājumi:
1 - Cik reizes gadā uz vienu pilnas laikā (sekundē) man pasākums momentānās V un es padarītu šo samērā precīzi?Es nevarēju atrast iesaka skaitli tik daudzās vietās runājam par patiesas RMS.
2 - Vai nulles šķērsošanas informācijai jābūt, lai sāktu uzskaiti virs vai es varu izmantot precīzas taimeri, lai iedarbinātu nākamo pāris mērījumu plus aprēķinu?
2 - Vai tas ir nepareizi veikt šāda veida mērījumu / aprēķinu par vienu reizi divos pilnu laiku?Esmu krāpšanos reasult šādā veidā?
3 - 10 cipari ADC tas ir maz, ja, ņemot izejas no pašreizējās / sprieguma transformatori adequated paredz palielināt?
4 - Pat tad, ja iepriekš ir "jā", var 18F452 (ko es esmu tikko sācis strādāt ar) lietderīgi šeit?(Diezgan pluss salīdzinājumā 16F877!!)