troksni lc VCO

R

ravet

Guest
Sveiki
Papildbarībā LC VCO, kā es varu samazināt trokšņa pārrobežu saistītas ierīces? Man ir augšējā robeža kanāla garums no viņiem, un es sasniedz robežu, kas mirgot un siltuma troksnis ir gandrīz veicina pašu troksni,,
Arī, palielinot GM, siltuma troksnis astes strāvas avotu pieaugumu, es domāju, ka ieguvums no trokšņa asti strāvas avotu pieaugumu, bet kā es domāju, pāri saistītā ierīces pārstāvēt aa 1/gm slodzi asti pašreizējo avots, kas nozīmē, ka, palielinot gm rezultātā samazināsies iegūt redzams no astes avots, un tas ir pret to, kas notiks, kā minēts iepriekš,,,, kādi ieteikumi?

sveicieni

u var pievienot filtru pēc astes strāvas, tas samazina troksni veicinājuši no tā
khouly

khouly wrote:

u var pievienot filtru pēc astes strāvas, tas samazina troksni veicinājuši no tā

khouly

In LC Oscilator, Qulity faktors induktors ir saistīts ar fāzi trokšņa oscilator.

isaacnewton wrote:

In LC Oscilator, Qulity faktors induktors ir saistīts ar fāzi trokšņa oscilator.

Tātad jums ir nepieciešams veidot labas on-chip induktors ar augstu Q.

Vai jūs izmantojat ideja induktors jūsu simulācija?Vai jums ir nepieciešams izstrādāt on-chip induktors?

isaacnewton wrote:

Tātad jums ir nepieciešams veidot labas on-chip induktors ar augstu Q.Vai jūs izmantojat ideja induktors jūsu simulācija?
Vai jums ir nepieciešams izstrādāt on-chip induktors?

pārbaudīt šo lekciju piezīme par fāzes trokšņu ar VCO
http://ocw.mit.edu/NR/rdonlyres/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/FDEF3A74-D095-402B-9051-CCB35AEA670B/0/ lec12.pdf

tas ir labi diskusiju par to, kā samazināt fāzes trokšņu oscilatori

khouly

Hei,

Es uzskatu, ka, lai samazinātu fāzes trokšņu, jums būs hit tradeoff starp enerģijas patēriņu, kā arī dizaina tvertne induktors ar ļoti augstu q, lielāko daļu savu onchip induktori jums var nebūt iespējams izvēlēties tā jebkurā gadījumā augstāka nekā 5-6 tātad troksnis ir diezgan liels!Jūs varat arī apskatīt asti filtrs pārsvarā kaut ko līdzīgu vāciņu šuntu uz induktors jūsu asti filtru, lai filtrētu zemu freq troksni, kas dažkārt var sasniegt atleast db / DEC krišanās fāzes trokšņu ... ir daži dokumenti aprakstot šo by Razavi.

ravet wrote:

Sveiki

Papildbarībā LC VCO, kā es varu samazināt trokšņa pārrobežu saistītas ierīces? Man ir augšējā robeža kanāla garums no viņiem, un es sasniedz robežu, kas mirgot un siltuma troksnis ir gandrīz veicina pašu troksni,,

Arī, palielinot GM, siltuma troksnis astes strāvas avotu pieaugumu, es domāju, ka ieguvums no trokšņa asti strāvas avotu pieaugumu, bet kā es domāju, pāri saistītā ierīces pārstāvēt aa 1/gm slodzi asti pašreizējo avots, kas nozīmē, ka, palielinot gm rezultātā samazināsies iegūt redzams no astes avots, un tas ir pret to, kas notiks, kā minēts iepriekš,,,, kādi ieteikumi?sveicieni

siltuma troksnis pāri saistītā ierīce ir tieši saistīts ar GM ierīci.tā, lai samazinātu troksni ieguldījumu pārrobežu saistīto ierīci, jums jāiestata gm tik zemam, cik iespējams, tā var sākt svārstības.samazināt mirgošanas troksni ieguldījums pārrobežu saistītā ierīce, liela L un W tiek dota izvēle ierīces izmēru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back