Trokšņa modelēšana OP AMP ar Cadence Spectre

C

chiara

Guest
Hi, var kāds man pateikt, kā to darīt trokšņa modelēšana atšķirīgu ieguldījumu diferenciālo izejas op amp ar ritma spoks? šeit nav, kas stāsta, kā to izdarīt? paldies.

Es neesmu pilnīgi pārliecināts: Jūs varat darīt troksni modelēšana (ar rezistors atsauksmes vienāds ar ur gaun faktors) un saņemt produkciju troksni (es pieņemu, u vēlaties differntial produkciju troksnis), dala ar atgriezenisko saiti pieaugumu, lai iegūtu trokšņa minēto ievadi ur ķēdes

Es domāju, ka lietošanas Vsource ir vairāk noderīgs troksni simulācijas. Jūs varat tieši saņemt informāciju minētā troksni. I did šajā metodē sen atpakaļ pēc tam, kad ierosinājums no Cadence atbalstu un dont zināt par jauno versiju izmaiņām.

mana metode ir ieguldījuma starpības trokšņa avotu (izmantojot VDC (ac = 1) un vcvs), var izmantot trokšņa analīzi, lai modelētu. izejas trokšņa izvēlas sprieguma un ieejas troksnis ir ostā. Pēc modelēšanas izmantošana rezultātu ADE, lai pārbaudītu izejvielu un punktā, vai ražošanas izlaides punktā troksnis, vai aprēķina troksni varu joslā.

Es domāju, ka lietošanas Vsource ir vairāk noderīgs troksni simulācijas. Jūs varat tieši saņemt informāciju minētā troksni. I did šajā metodē sen atpakaļ pēc tam, kad ierosinājums no Cadence atbalstu un dont zināt par jauno versiju izmaiņām.
Kas ir Vsource metode? Vai kāds paskaidrot to vairāk? paldies!

"Vsource" ir piemēram, no analogLib kas Cadence vidē.

Bet man nav atrast "vsource" instancē. Es lietoju Cadence IC5033.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back