Tricking HFSS 10 stājas domāt sistēmas atmiņa ir tur

M

modaniel

Guest
Čau,
Es esmu palicis daudz atmiņas uz HFSS.Tas ir tāpēc, hfss domā, ka tas ir 3GB fiziskās sistēmas atmiņas pieejama.Es gribu triks hfss vērā domāju, ka tur ir lielāka sistēmas atmiņa pieejami.Vai ir veids, kā to izdarīt (i don't care, ja tas palēnina manu simulācija)?

Es esmu darbojas programma Windows 64bit mašīna ar 4GB fizisko atmiņu.

Jums nepieciešams 64bit mašīnu un 64bit operētājsistēmu, piemēram, Windows XP 64bit Edition vai Vista.
Anyway, ja Jums ir tikai 4GB uzstādītas tā var būt pareizs, ka ir tikai 3GB pieejama atkarībā no jūsu sistēmas konfigurācija: 4GB kopējais mīnus Windows funkcijas mīnus draiveri mīnus citas programmas darbību (piemēram, antivīrusu) mīnus kopīgu atmiņu grafikas adapteris (atkarībā no jūsu mainboard).

Lūdzu, mēģiniet kaut ko: Izņemiet vienu RAM-Chip un pārbaudiet vēlreiz.Ja jums ir 2GB uzstādītas un tikai 1GB lietošanai, kas ir problēma.Ja jums ir 2GB uzstādītas un 1,6 vai vairāk, pieejams Es pieņemu jūsu sistēma darbojas 32bit režīmā.
Vai mēģiniet instalēt vairāk RAM, tas būtu ērtākais veids.

64bit sistēma ar 4GB un 32bit-Windows (kas man ir) ir 3.25GB pieejami.Tas ir tāpēc, ka to nevar risināt vairāk kā 4GB atmiņas ar 32bit, un papildus RAM dažiem citiem komponentiem jābūt adresēta, piemēram Cache un grafika ram.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back