Triac zudums reostats ķēdes, Help!

P

Picstudent

Guest
Hai es esmu darījis gaismas reostats cum fan regulators circuit izmantojot PIC. regulējums, mainot šaušanas leņķi. Izmantojot optocoupler MOC3021 vadīt triac BT136. Tas strādā OK, bet TRIAC kļūst leeky bieži. TRIAC sāk veikt nedaudz bez diska. Tātad slodze paradis completly nogriež, un es esmu, lai aizstātu triac. Kāds var būt iemesls šāda triac kaitējumu? Vai tas ir kāds sakars ar nepiemērotu šaušanas leņķi es esmu piegādājot triac? Lūdzu .. Paldies Picstudent

Hai Paldies par saiti un info. Man ir padarīt šo ierīci tik kompakts, lai tā var fit in slēdzis kuģa assembly.So Es būšu priecīgs, ja es varētu izvairīties no lielgabarīta indukcijas spoļu un visiem, ja iespējams. Ja šī ir jutīga vārti Triac mums ir kādas citas triac iespējas, lai aizstātu, lai mēs varētu būt compramise ir, vismaz attiecībā uz mazām slodzēm, piemēram, ventilators. Galvenokārt es esmu, izmantojot šo Triac regulēt ātrumu griestu ventilatoru. Attiecībā picstudent

Nav nekas nepareizs ar jutīgu vārtu triaki .. viņi vienkārši nepieciešams mazāk "spēku", lai ierosinātu viņus .. jūs varat apsvērt palielinot vērtību rezistors sērijās ar MOC-Gate cilpa .. Kā jūs strādāt ar induktīvu slodzi pārliecinieties, ka Jums nav pārkarsēt tās, mazais heatsink, neliels induktors sērijās un 100nF/400V var palīdzēt .. Sveicieni, IanP

Jūs varat mēģināt augstas di / dt novērtēja triac no SGS Thompson (BTA sērija)

1) Jums nav pateikt mums galvenais spriegums (220 vai 110V), jūs izmantojat. 2) BT136 ir sugas vārds TRIAC bet tam vajadzētu būt Capitol vēstuli pēc šo numuru. Šī vēstule ir tieša saistība ar atkārtojošos pīķa izslēgtā stāvoklī spriegums. BT136A, BT136B, BT136F, BT136M, BT136S, BT136X, uc Lasīt attiecīgajam spriegumam, kas datu lapā. Mēģiniet ar citu TRIAC ar augstāku pieļaujamo spriegumu. humber555

hai BT136 600D ir vārds un mans barošanas spriegums ir 230V AC 600D ir 600 volti, I belive.. Lokāli nav arī augstsprieguma Triacs ir avilable. Labaratoriskie ir pieejama. Vai kāds guide man par daļu brīvo augstsprieguma Triacs šeit Indijā? Ar cieņu Picstudent

Šeit ir daži veidi pieejama Indijā no RS-komponentes ( www.rsindia.com ): TIC225M un ģimenes .. BTA08-400b un ģimenes .. BTB10-600BW un ģimenes .. Sveicieni, IanP

Doties uz jebkuru elctronics iepirkties india Jūs saņemsiet BTA16-600 BW (W apzīmē snubberless) parasti vispārējais mērķis BTA 16 ir pieejami mazāk nekā 30 rūpijas. pat varat izmēģināt BTA12 sērija, kas ir mazliet lētāk. Dont kādreiz mēģināt nopirkt no RS detaļas, viņš būs maksas jums desmit reizes dārgāk pat viegli pieejamas sastāvdaļas.

I did šādu reostats gaismas ķēdes, izmantojot PIC un man minēt dažus svarīgu informāciju par to, kā padarīt to: 1 - Jums ir izmantot ārējo pārtraukt, INT0, lai noteiktu nulles šķērsošanas no kontaktligzdas pēc pastiprināšanu leju no 220 līdz piemērotu spriegumu, nav Foret likt Zener diode uz PIC ieguldījumu lielākai drošībai, jo ir iekšējais diožu visu par ieguldījumu PIC, lai pēc tam jūs varat izvēlēties atbilstošu kavējuma laiku, ti, ja frequecy ir 50Hz -> T = 20ms; 10ms + 10ms, tāpēc jums ir jāizvēlas no 0ms līdz 10 ms. 2 - Izmantojiet aparatūras pārtraukt, TMR0, lai kavēšanos. 3 - jums ir veikt dažus LC ķēdē, lai saglabātu to no trokšņa .. 4 - Have fun: D

hai Paldies visiem pamatnostādnēm. Mana sistēma strādā tagad (principā!) Bet es gribētu saņemt vēl dažas pamatnostādnes. Tagad galvenie mērķi man ir jāatbilst, ir 1. aizsardzību TRIAC bez milzīgām pārgājienā izmaksām. 2. Samazināšana lieluma Visa vienības maksimālo iespējamo pagarināt, to var aprīkot ar slēdzi gadījumā. BT136 ir lēts šeit (tikai 10 SPK).. Tātad tas triac ar snubber circuit (0,1 uF un daži 100R ir sērijas) pāri tas var sniegt pieņemamu dzīves vadītāju griestu ventilators? Citādi es iešu kādu snubberles versions.Your viedokli? izmēra samazināšana, kāda ir vadītāja TRIAC tieši no I / O no MCU atmaksas? Gadījumā, ja izolācijas viedokļa manas vienības ia jau kam nav izolēti, jo tā strādā transformerless barošanas. mēs varam gaidīt vairāk failiure likme, ja mēs disku triac tieši no MCU, bez optocoupler? Ar cieņu Paldies Picstudent

Es pieņemu, PIC ir 0V = Neitrāls, lai jūs varētu kontrolēt triac vārti "gandrīz" tieši no Atbildīgajām pin. Es teicu "gandrīz", jo es liktu 5.1V Zener diode starp šo pin un 0V un izmantot mazu, teiksim 22-47Ω, rezistors starp PIC PIN un Triac vārtiem .. Šajā gadījumā slodze būs savienots starp aktīvo un MT1 .. BT136 vajadzētu strādāt arī ar induktīvo slodzēm, piemēram, ventilatori, bet es mount to ar nelielu gabalu no metāla (heatsink kas der iekšā slēdzis kastē) .. Jums vajadzētu pārbaudīt šo circuit kārtīgi, pirms mēģināt "izspiest" to switch box .. Sveicieni, IanP

Hai es esmu par, lai izveidotu Optocoupler mazāk versiju. Bet viena lieta. Šajā opto versija Es esmu sērijveidā savieno triac in slodzes ķēdē. Tikai samazinot slodzi ķēdes un ievietojot TRIAC un neņemot vērā dzīvu vai neitrālu, vai kurā pusē slodze utt .. tas strādā šādā veidā. Bet optiski mazāk versija Es domāju, ka slodze pusē būs kritisks. Kā jūs minējāt, būtu slodze ir starp aktīvo (fāze) un MT1? attiecībā picstudent

Ja jūs vēlaties, lai saglabātu vienu kopēju pole kā 0V atsauces (neitrālā) gan MCU un Triac tad jums ir "pārvietot" slodzi no Neitrāls Active (fāzes) pusē triac .. Sveicieni, IanP

Sveiki cilvēki jauki forumā! Im mēģina darīt AN236 mikroshēmu pieteikums, bet griestu ventilatoru un ar tādu pašu problēmu komentēja pirms ... dont zināt, tieši to, ko KM, lai izmantotu ar to, ko triac (snubberness vai ne) .. sākumā aptuveni moc3021 domas un btb04-400. .. i dzīvo Arg (220v. ... 50Hz) Vai kāds ir viss proyect gatavo vismaz sākt izmantot tādas pašas sastāvdaļas, kuru izmantojāt ātruma kontroles daļa? Vai ir kaut kur i var lejupielādēt šo informāciju? skatīt ya online!!

var izmantot filtru gan izejvielu un produkcijas var kalpot savu problēmu.

Par mikroshēmā Application moc302x izpētei, skatiet izmanto, un triac i izmantoja BTA12 joprojām ir dažas problēmas, i wll upload kad es apdare pilnībā.

hi, ja jūsu reostats ķēde darbojas labi tagad, jūs varat augšupielādēt ķēdes un par PIC programma, im mēģina veidot digitālo reostats dim lampu, es domāju, ka mans nulles šķērsošana ir darba naudas sodu, bet man ir pārāk daudz problēmu, cenšoties, lai ugunsgrēka TRIAC BT136-600E, tā dod dīvaini rezultātus, tāpēc man ir vajadzīga neliela palīdzība, pateicoties

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back