triac app nepieciešama optiski uzmava?

M

Mr.Cool

Guest
Hi all,

i have pieteikumu, ja triac ir pagrieziena uz slodzi, kas tiek darbināti ar 24VAC.analogās shēmas, kas determins kad iesl triac ir atsauce uz tās 15Vdc piegādi.jo triac ir pašreizējais vadāma ierīce, man jābūt saskarni starp analogo shēmu un triac Opto izolētas?

Mr.Cool

Vienmēr ir ieteicams atsevišķs maiņstrāvas pusē no DC shēmas un to var izdarīt, izmantojot OPTOCOUPLER kā MOC3021 vai līdzīgi ..
Saite uz datu lapā:
http://www.alldatasheet.co.kr/datasheet-pdf/view/TI/MOC3021.html

Jā, tas precīzi datu lapa ir tas, ko saņēma mani sāku domāt, ja man nepieciešams Opto.

labot mani, ja es esmu nepareizi, opto uzmavu izmanto šo pieteikumu, jo zemes dēļ ūdensvada maiņstrāvas barošanas nedrīkst būt pats potenciāls kā zemes atskaites par analogo shēmu.ja atsauces nav sasien kopā, tad strāvas noplūdi varētu rasties.un ja traic ir jutīga vārti veidam, kā raktuves ir noplūdes strāvas būtu jābūt pietiekamai, lai triac.tāpēc optos izmanto strāvas vadāma ierīce šeit.

Tagad, sniegt sīkāk.posma, man ir maiņstrāvas elektrotīkla pieslēgumu 115VAC.Es izmantoju atkāpties transformators, lai radītu 24VAC minēts iepriekš.tajā pašā 24VAC es arī labot un palaist caur 15V regulatoram, lai nodrošinātu analog sprieguma piedziņas shēmu.tik ..tehniski, vadīt shēmu un 24VAC jāpiemēro visā triac ir pašas atsauces, kas ir vidējās pusē transformatoru.hmmm ...patiesībā, tas nav pilnīgi taisnība.tā ir viena diode atkrist, jo labojums posmā pēc transformatoru.

Tagad man vajadzīga Opto?

Mr.Cool

Vai jūs publicējat shematisks jūsu ķēdes?
Pastāv iespēja, ka ja izmantojat pusviļņa rectifiction jūsu diska shēmas un ārstēšanai apakšā sekundāro tinumu kā vietējā 0V dc, jums nevajag (optiski) izolāciju ..

jums vajadzēs lietot jūsu iztēlei ...skatīt pievienoto:

V3 ir vidējo transformatora (primārais ir conected uz 115VAC elektrotīkla).

neviens no vadības elektriskā shēma ir šajā lapā (tā vēl nav galā jebkurā gadījumā), bet to var viegli redzēt, kā 15Vdc & uzdevums ir radīts.

Mr.Cool
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Pirmkārt, diodes tu izmantot tilta ir signāls diodēm ar ierobežotu strāvu.
Es ieteiktu kaut ko līdzīgu 1N4002 / 4 / ...

Es domāju, ka jums jāiekļauj optiski uzmavai jūsos ķēdē.Tie nav expencive un jums būs visas iespējamās problēmas pie jums prātā ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back