tri-pieēdināt buferšķīduma (74126)

V

vinodquilon

Guest
Es lietoju 74126 kā tri-pieēdināt buferšķīduma vadīt D Flip kritiens pulksteni ievade.
Tas ir pozitīvs mala ieslēgšanu FF kontrolē buferšķīdumā.
Bet problēma ir tā, ka tad, kad buferi ir augsta pretestība stāvoklī, produkcija būtu Logic 0.
Vai ir vajadzīga 1K nolaižamās rezistori, lai nodrošinātu Logic 0 valsti?

Rezistoru vērtības pull-down ir atkarīgs no veida vārtiem, kas seko tri-state 74126 ..
Piemēram, es apjoms [OL] strāva "standarta TTL" ir 1,6 mA ..
Lielākais pull-down rezistors jūs varētu izmantot, būtu 0.8V/1.6 mA vai 500 omi ..
Lielāku rezistoru ļautu ieguldījumu pastāv ne-mans zeme starp 0.8V un 2.0V ..
Gadījumā, ja TTL-LS ģimene I [ol] spriegums ir zemāks, kaut kur ap 0.4mA, lai pull-down pretestība var 0.8V/0.4mA = 2k ..

Un tā tālāk ..

Tiklīdz jums ir pull-down rezistors vietā, kas notiek, kad līmenis ir par pamatu loģika "1"?Vai jūs uzskatāt, ka?

Rgds,
IanP

IanP rakstīja:

No pull-down rezistors vērtība ir atkarīga no veida vārtiem, kas seko tri-state 74126 ..

Piemēram, I summa [OL] strāva "standarta TTL" ir 1,6 mA ..

Lielākais pull-down rezistors jūs varētu izmantot, būtu 0.8V/1.6 mA vai 500 omi ..

Lielāku rezistoru ļautu ieguldījumu pastāv ne-mans zeme starp 0.8V un 2.0V ..

Gadījumā, ja TTL-LS ģimene I [ol] spriegums ir zemāks, kaut kur ap 0.4mA, lai pull-down pretestība var 0.8V/0.4mA = 2k ..Un tā tālāk ..Tiklīdz jums ir pull-down rezistors vietā, kas notiek, kad līmenis ir par pamatu loģika "1"?
Vai jūs uzskatāt, ka?Rgds,

IanP

vinodquilon rakstīja:Skatīt manu pieteikumu, kas saistīti šeit.

IanP rakstīja:vinodquilon rakstīja:Skatīt manu pieteikumu, kas saistīti šeit.

Tagad viss ir skaidrs ..

Jūs varat viegli savienot 10k pull-down rezistori ar CLK ievadi 74AC74 (vai HCT-sērija), tie ir CMOS IC, un to es [0L] pašreizējā ir UA reģionā ..skatīt pievienoto tabulu ..

Rgds,
IanP
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back