Tranzistoru darbības CE reģionā (galvenokārt saturation reģionā).

U

Urmi

Guest
Hi, es neesmu īsti pārliecināts, ka šis ir pareizais forums, bet es nevarēju atrast jebkuru piemērotāku forumu, lai ievietotu šo jautājumu. Labi ... lieta ir, piesātinājuma reģionā, teiksim PNP tranzistors CE konfigurācija, mums priekšu slīpo CB krustojuma. Jautājums ir, kāpēc nav mēs pievienot akumulatoru starp kolektora un emitera (VCE) ar pozitīvo polu uz kolektora? Vai nav, ka priekšu slīpo cb krustojumam? (In CB konfigurāciju, tas ir viegli priekšu slīpo CB krustojuma, jo mēs esam akumulatoru tieši starp kolektoru un bāzi, ko sauc VBC .... bet CE config, šķiet, ka mēs don; t precīzi priekšu slīpo CB krustojuma , mēs tikai padara VCE zemāku reverse slīpo .... bet man šķiet, mēs patiesi varētu priekšu slīpo CB krustojuma, darot to, ko es iepriekš ierosinātajām ..... tad kāpēc ne, kāpēc nav mēs to darām? ?)

Es nesaprotu, ko tu domā ar terminu "CE reģionam. In kopējā emitera ķēdē izmanto komutācijas, nosūta nobīdes kolektora bāzes krustojums ir nevēlams - tā palēnina maiņu. Tieši tāpēc Schottky diode bieži pievieno no pamatnes līdz kolektoru komutācijas ķēžu. Keith

Atvainojiet, ka bija kļūda virsrakstā man, bet es domāju, ka es izskaidroju savu jautājumu sīki pietiekami diegu pati. Es nerunāju par tranzistors kā slēdzis ... es esmu tikai ļoti elementārā līmenī, un man nav lasīt par tranzistors pieteikumu vēl .... es biju koncentrējoties uz produkcijas īpašībām BJT, kas ce konfigurācija, un jo īpaši par šajā piesātinājuma reģiona īpatnības.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back