tranzistors's troksnis

D

Deepa

Guest
Es norādīju izejas spriegums trokšņa spektrālais blīvums manu opamp es redzu 1 / f struktūru un tad tas doesn kļuvusi konstanta (balta troksnis), bet tā vērtība ir vēl vairāk samazinās ar augstāku slope.Is šī 1 / f ^ 2 troksnis?
shouldn termiskā trokšņa domainate šo un spektrs ir balta tur pēc.

trokšņa spektrs ir atkarīgs tikai no apkārtnes un materiāls un dizains ...tāpēc i dont domāju, ka tas ir iespējams izdarīt analīzi par troksni bez rokā pieredzi par to ...

1 / f niose ir mirgošanas troksni, kas ir ierīce līmenī .......labot mani, ja es esmu nepareizi ...es domāju, ka mēs nevaram darīt neko, ja mēs mainām technolgy .....

mainot tehnoloģijas, i dont domāju, ka ņirbēt troksnis var samazināt ....mainot parametrus, materiāls, dizains utt troksni piemīt ka īpaša materiāla vai konstrukcijas uc var mainīt .....

Ņirbēt troksnis ir efekts var samazināt, palielinot gan R un darbību L MOSFETs saglabājot W / L konstante (par pareizu shēmas).Tam vajadzētu novirzīt stūra biežums zemākas frekvences.Tādā veidā jums nav jāmaina tehnoloģijas.
1 / f ^ 2 var rasties filtrē balto troksni.Avots pole pēc trokšņa radītu 20dB/dec, kas var parādīties kā 1 / f ^ 2, bet es neesmu pārliecināts, vai šis ir jūsu gadījums.

Papildus ieropsaltic's izejvielas, ja Jums ir iespēja izmantot PVO tranzistors vietā nmos ierīci jūsu dizains, tas arī samazinās savu 1 / f troksni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back