Transistor substrāti

G

gaidin

Guest
Hi Es esmu projektēšana analogo IC, un es esmu jauns, lai šo praksi.

Man bija jautājums par izvietošanu substrāta kontaktus, man ir vieta substrāta kontakta par katru tranzistors.

Vai ir iespējams novietot tos noteiktā attālums?

Paldies par jebkādu reakciju.

Es domāju, ka u varētu nodot kontakti, katram tranzistors uz labāku sniegumukhouly

Jā, jums ir jāsazinās ar savu substrāts katru tranzistors, tas ir nepieciešams gan KDR noteikums un labus rezultātus šajā invidual transsitors

Es domāju, ka tas ir svarīgi, lai laistu tās cik vien iespējams tuvu, un, cik vien iespējams.

Ir iespējams 2 iemeslu dēļ:

1.Aizvaru - līdz novēršanu (diktē KDR noteikumi)

2.Pārliecinoties, ka lielāko daļu tiešām ir pamats (vai vdd) potenciālu.Reālā lielāko daļu tranzistors ir zem kanālu.Tātad, kam substrāta kontakta ļoti tuvu kanālam, nodrošinās, ka taisnība, lielākā daļa ir nepieciešama potenciālo

Es domāju, ka pamatnes savienojumu ir atkarīgs no shēmas raganu jums dizainu.Par exampe ar CMOS slēdzi, izmantojot blakus substrātiem savienojumu (sk. 1.jpg).
Vairāk nekā substrāts potenciālā definē Vth.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Pateicos jums visiem par jūsu laiku un palīdzību.

Es būšu laišanas visi tranzistori.

gaidin rakstīja:

Pateicos jums visiem par jūsu laiku un palīdzību.Es būšu laišanas visi tranzistori.

gaidin rakstīja:

Hi Es esmu projektēšana analogo IC, un es esmu jauns, lai šo praksi.Man bija jautājums par izvietošanu substrāta kontaktus, man ir vieta substrāta kontakta par katru tranzistors.Vai ir iespējams novietot tos noteiktā attālums?Paldies par jebkādu reakciju.

Hi all

U nav laisti substrāts krāni katrai TX bet to, ko u varētu darīt tā vietā ir balstīta uz tehnoloģijām, ielieciet krāni ar noteiktiem intervāliem par katru krāns būtu tās ietekme uz blakus Tx līdz pat zināmā attālumā.Ņem, piemēram, tas varētu būt līdz pat 30u vai 15u īpašas tehnoloģijas jūs strādājat pēc.
Runājot par dubultās aizsargs gredzenu, jūs izmantojat tos savā izkārtojumā ja tām ir nepieciešama papildu aizsardzība vai apkārt skaļš ķēdēm, lai izolētu tos.
Es ceru, ka bija noderīgi.

Warm uz
Brittoo

tas nozīmē, ka jūs savienot 2 mezgliem ar substrātu pieslēgumu, nevis cieto metālu savienojumu.

Hi piao

Vai u izstrādāt vairāk par to, ko esat ievietojis, lūdzu .. Man žēl, bet es neesmu pārliecināts, kādi mezgli jūs runājat par.

Sveicieni
Brittoo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back