Transistor Bias apsvērumi

J

Jeekoky

Guest
Es esmu mācību grāmatas, bet vēl sajaukt ar tranzistors Bias. Vai varat ieteikt kādu labu grāmatu vai dokumentu pētījums par pilna mēroga tranzistors slīpo ķēdes ar rūpīgu analīzi?

[Quote = Jeekoky] Es esmu mācību grāmatas, bet vēl sajaukt ar tranzistors Bias. Vai varat ieteikt kādu labu grāmatu vai dokumentu pētījums par pilna mēroga tranzistors slīpo ķēdes ar rūpīgu analīzi? [/Quote] iet atpakaļ, lai izlasītu ievada boook par elektroniku

Tas ir pārāk sarežģīta runājam šeit, u ir izpētīt grāmatu. būtiski atšķiras slīpo u get dažādu darbību nosacījumu, ti, dažādus s-parametrs tranzistors. (RF)

[Quote = dumeHCM], iet atpakaļ, lai izlasītu ievada boook par elektronikas [/quote] Emitter rezistors ar apiet kondensators darbojas arī zemas frekvences, bet, kad iet uz RF, tā ir problēmas. Es domāju, ka daži, piemēram, tas norāda, nevar iegūt no pamata elektronika grāmatas. Tāpēc es piekrītu, ka Agilent App nots - Mikroviļņu Transistor slīpās apsvērumi ir labākais materiāls i var atrast.

Es domāju, ka jūs varat izmantot kaut ko, lai modelētu, lai iegūtu kādu reālu praksi.

Hi izlasīt šo grāmatu Rf Circuit Design teorija un piemērošana, ko Reinhold Ludwig var jums palīdzēt ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back