Tone dekoderis izpētes un noteiktu biežumu

G

ghasia

Guest
Hi, ko es zinu par toni decoder , ka tās izmanto sensoru un atklāšanā frequency.Can ikviens paplašināt mans viedoklis par šo tēmu. Paldies jau iepriekš.

Hi Ghasia, ja jūs meklēt internetā, lai Goertzel algoritmu un DTMF toņu atklāšana Jūs varat atrast noderīgu informāciju par vienu (bet varbūt visvairāk lieto visā pasaulē), piemērojot šāda veida spektra analisys metodes. Jūs pat varat atrast brīvi lejuplādējamas pieteikuma norāda ar pievienoto kodeksu īstenošanu DSP in manifacturer mājas lapā Analog Devices, Texas Instruments, Freescale, Mathworks un tā tālāk. Bye Mowgli

Čau, Jūs varat lejupielādēt datu lapu LM567 (NE567), tas satur ļoti noderīgu informāciju. Regards

tā daudz vieglāk pieņemt īpašu IC, piemēram, 8870 un izmantot to, lai atšifrētu pareizi toņus. ir DTMF ģeneratori, pārāk - dariet man zināmu, ja Jums ir nepieciešams kaut kas šajā virzienā

Vai jūs zināt, kā tas chip do digitālo atklāšanas algoritms? Datu lapā, bija teikts, ka izmantot kādu ciparu skaitīšanas metodi. Vai jums ir kāda ideja kas tas ir? Ja tā, lūdzu palīdzēt. Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back