to, kas ir zeķes ....?

K

kk2mkk

Guest
puiši vienā man pateikt precīzu būtību Socks proxy ...
pēc Googling i got mazliet sajaukt .....

Es arī vēlas zināt, kas īstenos šajā zeķes proxy ....?
faktiski mana koledža starpniekserveri paradis atbalsta zeķes proxy ... šajā gadījumā, kāds ir risinājums mani ...
Dažiem pielietojumiem, piemēram, pasta klientiem, piemēram, Outlook Express un Thunderbird pieprasīt zeķes aizvietotāju.

tā kā es varu saņemt šo darbu ...

thanks in advance

kk2mkk wrote:

puiši vienā man pateikt precīzu būtību Socks proxy ...

pēc Googling i got mazliet sajaukt .....Es arī vēlas zināt, kas īstenos šajā zeķes proxy ....?

faktiski mana koledža starpniekserveri paradis atbalsta zeķes proxy ... šajā gadījumā, kāds ir risinājums mani ...

Dažiem pielietojumiem, piemēram, pasta klientiem, piemēram, Outlook Express un Thunderbird pieprasīt zeķes aizvietotāju.tā kā es varu saņemt šo darbu ...thanks in advance

Joprojām nav priekšstata, ko tas nozīmē ...PS: Hi, Newbie šeit

Lūk, aprakstošākas info, ar vairākām atskaites saites tuvu dibenam.Varbūt tas kļūs jums sākusies.
http://en.wikipedia.org/wiki/SOCKS

A protokols apstrādes TCP satiksme caur proxy serveri.To var izmantot ar faktiski jebkuru TCP piemērošanu arī Web pārlūkprogrammās un FTP klientiem.Tas nodrošina vienkāršu ugunsmūri, jo tā pārbaudes ienākošo un izejošo paketēm un jēlādas IP adreses no klienta lietojumprogrammas.
Ir divi galvenie versijām zeķes - V4 un V5.V5 papildina autentifikācijas mehānismu, nodrošinot papildu drošību.Ir daudz Freeware īstenošanu abas versijas.Viens no visbiežāk V5 īstenošanu ir SOCKS5, ko izstrādājušas NEC.
Google NEC un Socks ... jūs atradīsiet kravas vietu, lai palīdzētu Jums.
Best of luck: D

zeķes ir daļēji IP un ostai. IP ir tik famus bet ostas vārtiem, kas piešķir pake uz pieteikumu par galamērķi ir paketi.
par exapmle domāt, ka vairākas IE darboties ar datoru un pieprasīt arī vairākas serveriem., ja pake recived par šo PC informācijai par katru pake iet uz IE, kas pieder, ka, ostas rozetei

Can anyone tell me about, rakstot kontaktligzdas in Perl??PateicībaRegards ..

pnnavigator0915 wrote:Can anyone tell me about, rakstot kontaktligzdas in Perl??PateicībaRegards ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back