to, kā samazināt parazītisko komponentu?

P

pankaj.patil

Guest
Hello Sir Kā lai samazinātu parazītisko komponentiem (induktors un kondensators) ir bezdarbību pie RF frekvences PCB ražošana? Kāda ir to ietekme uz circuit? un kā var samazināt? Sir, jūs varat ieteikt man kādu grāmatu vai piemērošanu piezīmes, lai es varētu notīrīt pamata par šo? Paldies Jums

Lai samazinātu parazitāras kapacitātes PCB: 1. Samaziniet pēdas garums attiecībā uz iezemētās plates tieši zem 2 tā. Padziļinās plaisu attālums starp blakus esošām pēdas darbojas 3 paralēli. Izvairīties no VIaS Lai minmise parazitāras induktivitāte in PCB: 1. Padziļinās plaisu attālums starp blakus esošām pēdas darbojas 2 paralēli. Izvairīties no 3 VIaS. Neskrien pēdas starp divām plaknēm (dažādu iemeslu dēļ)

Jūs varat palielināt elektrības padeves vai veikt zemes plakni, lai samazinātu starojuma grunts un izmantot multi-layer PCB, Iekraušanas valde ir aktīvs darba frekvenci. Mēģiniet darīt / lietot nelielu circuit ierīci kā jūs varat!

Atkarībā no shēmas ir frekvences reizinājumu, jūs varētu apsvērt izmantojot parazitāras R, L & C pamatnes jūsu labā, un izveidot pārvades līniju. Ja Jums ir par dažiem desmitiem MHz, varat veikt šo struktūru veida darba jums, nevis pret jums. Pārbaudiet [url = http://www.microwaves101.com] Microwaves101.com [/url], vai, tiešāk [URL = "http://www.microwaves101.com/encyclopedia/transmission.cfm"] Microwaves101 - pārvades līniju [/URL] (varbūt microstrip, vai varbūt stripline).

Lai samazinātu parazitāras kapacitātes PCB: 1. Samaziniet pēdas garums attiecībā uz iezemētās plates tieši zem 2 tā. Padziļinās plaisu attālums starp blakus esošām pēdas darbojas 3 paralēli. Izvairīties no VIaS Lai minmise parazitāras induktivitāte in PCB: 1. Padziļinās plaisu attālums starp blakus esošām pēdas darbojas 2 paralēli. Izvairīties no 3 VIaS. Neskrien pēdas starp divām plaknēm (dažādu iemeslu dēļ)
Thank you sir Sir Vai varat ieteikt man kādu grāmatu par šo? Ja iespējams, atsūtiet man saiti uz lejupielādēt grāmatu. Paldies Jums

Howard Johnson [url = http://www.signalintegrity.com/] Signal Consulting, Inc - Dr Howard Johnson [/url] Viņš rakstīja, vairākas grāmatas un dokumentus par PCB dizainu dažādiem lietojumiem. Vēl viens guru ir Stephen Hall.

enjunear, jūs garām Art of Analog Design? Mikroviļņu teorija Grāmata: testa signāla mūsu ķēdes un ārā S parametri, Black Box.

hi labākā grāmata par šī elementa kompakto elementu, bahl, kas satur pilnu informāciju par induktors un kapacitātes

enjunear, jūs garām Art of Analog Design? Mikroviļņu teorija Grāmata: testa signāla mūsu ķēdes un ārā S parametri, Black Box
bez atsauces uz to, ko frekvenču joslā / pieaugums reizes OP signālu strādā ar, es nevaru dot labu atbildi.. Ja tas kļūst tur, vienkārši dot pienācīgu TL struktūra var atrisināt daudz jautājumu. Digitālais folks Es strādāju ar mācīties, ka laiku pa laikam (it īpaši, ja viņš aizmirsis izveidot to līniju pareizi, un to nervozēt sniegumu sabruks): wink:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back