TMS320 komplekts problēma: nevar inicializēt CPU

A

anoop12

Guest
Man ir problēma ar manu DSK TMS320 komplektu. Es, izmantojot kodu, komponists studija, lai lejupielādētu kodu komplektu. Bet dažreiz, kad es sāku kodu komponista studija, saņemu ziņojumu "Nevar inicializēt CPU". I pārbauda savienojumus. Visi ir fine.I arī datortehnikas un programmatūras reset to. Bet tomēr ir problēma. Vai kāds ir risinājums?

bija tas strādā labi, kad tas bija jauns? tā problēma ar datu kabeli. jūs esat wringed to, lai taupītu vietu.

Es atceros, ir daži DOS komandrindas failu, ko TI, lai pārbaudītu Jūsu vadītājam, ostu un pieslēgums uc Palaist šo failu vispirms pārliecinieties, ka viss ir izveidots labi un tad uzsākt savu CCS. [Quote = anoop12] Man ir problēma ar manu DSK TMS320 komplektu. Es, izmantojot kodu, komponists studija, lai lejupielādētu kodu komplektu. Bet dažreiz, kad es sāku kodu komponista studija, saņemu ziņojumu "Nevar inicializēt CPU". I pārbauda savienojumus. Visi ir fine.I arī datortehnikas un programmatūras reset to. Bet tomēr ir problēma. Vai kāds ir risinājums [/quote]?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back