TLR kalibrēšana par infixture deembedding

E

elektr0

Guest
Sveiki, izmantojot TLR kalibrēšanu par infixture deembedding, I dont zināt, cik tālu atskaites plaknes var būt kopā. Ja mana DUT ir tikai lambda/10 vai lambda/20 ... (50-500 um) ... Vai ir iespējamība, lai iegūtu s-matrica. Vai ir ģeometriskās distances ierobežojumu Vector Network Analyzer kopumā. Paldies par jebkuru atbildi

Savu līniju standartam jābūt ne mazāk par 20 grādiem ilgi pie zemākās frekvences un ne vairāk kā 160 grādi ilgi augstākā frekvencē. Pārliecinieties analizators ir pastiprināts režīmā, nevis nes. Jūs varat izmantot vairākas līnijas, ja jums ir nepieciešams, lai segtu vairāk joslas platumu.

@ Madengr Paldies par atbildi. Mans DUT ir ļoti mazs, tāpēc man ir nepieciešams zināt, ja es varētu saņemt S-parametru tā. Protams ir izvietojot atskaites plaknēm nenoteiktība. Es domāju, ja mani line standarti ir plus, mīnus 50 procentiem platums atskaites plaknes nelaiž precīzi. Bet tas ir vienīgais ierobežojums. Vai mēs varam teikt, ka 40 GHz VNA var tikai pasākums DUTS lielākus vai garāks nekā lambda/100 vai arī tā ...

Varbūt tu domā 50% garumu variācijas līnijas, nevis platumu. Jūsu LINE platums ir jābūt ļoti precīzai, jo tas nosaka sistēmas impedance jūsu mērījumiem. No līnijas garums nav precīza, tikai platums (tiešām pretestība). Gada REFLECT attiecībā uz Thru postition noteiks jūsu fāzes precizitāti. No jums DUT izmēram nav nozīmes. Tas var būt neliels, bet ļoti reaktīvs vai zudumiem.

TRL pats neprasa iepriekšējas zināšanas līnijas pretestība strādāt. tāpēc platums var būt jebkurš saprātīgs vērtība. Gada Line standarta garums nav jābūt vienādai vai līdzīga DUT. Kad kalibrēts ar labiem standartiem (ar atbilstoša garuma utt), DUT var būt mazāks nekā 1/100 Lamda (teiksim). Ja DUT patiešām ir tik īss, es varētu pārbaudīt tās savienojumu ar "kalibrēta osta" / atskaites plakne ir faktiski tāds pats kā kalibrēšanas standarti, un nav jaunas pārraides signālu "ceļš" (piemēram, sakabes, nodrošinot augstāku kārtas režīmā ). To nav iespējams kalibrēt veic ar TRL.

[Quote = loucy] TIL pats neprasa iepriekšējas zināšanas līnijas pretestība strādāt. tāpēc platums var būt jebkurš saprātīgs vērtība. [/quote] pārliecināts par to? VNA nepieciešama impedance standartu. TRL tas izpaužas to no LINE. Par SOLT būtu slodze, parasti bīdāmās. TRL priekšrocība coaxial ir tā, ka aviosabiedrības var honed uz ļoti precīzu pretestība augstās frekvencēs, daudz labāk nekā slodzi. http://www.vnahelp.com/tip11.html

"Līnijas Z0", kas iepriekš saite faktiski aprēķināja pēc TRL kalibrēšanas procesā. Tas nav pretrunā ar agrāko viedokli, ka "TIL" neprasa iepriekšējas zināšanas par Z0.

Labi, es saprotu, ko tu domā. Lietotājs vēl ir jāzina līnijas pretestība. Ja es domāju, ka es esmu, izmantojot 50 omu līniju, bet tas faktiski ir 45 omi, tad S-parametri tiks normalizēta līdz 45 omu, un 45 omi jābūt dots S2P faila galvene Ja man pateikt VNA līnija ir 45 omi tas spēj atkārtoti normalizētu līdz 50.

madengr, Jūsu apgalvojums ir patiesa. Tā bija kļūda, man jāsaka, ka faktiskais līnijas pretestība tika aprēķināti ar TRL kalibrēšanu. Līnija pretestība nav aprēķināts, bet gan netieši definēta - TRL-kalibrēti s-parametri būtu atsauce uz šādu līniju pretestība - neatkarīgi vērtība ir. Ja lietotājs vēlas īpašu atskaites pretestības vērtību (piemēram, 50ohm), tad atkārtoti normalizācija ir ticama. Un ka atkārtota normalizācija prasa lietotājam norādīt vērtību faktisko līnijas pretestība. Tomēr no lietotāja noteiktu vērtību precizitāte neietekmē TRL kalibrēšanas pašu procedūru. Iepriekš saite uz galotni, "Līnijas Z0" būtu jāsaprot kā faktisko līnijas raksturīgo pretestība. Tā vērtība nav vērā ņemami no TRL kalibrēšanas. "Sistēmas Z0" ir TEH vēlamais atskaites līniju pretestība, "Nobīde Z0" ir tas, ko lietotājs domā "Līnijas Z0" ir. "Sistēmas Z0" un "Nobīde Z0" izmanto atkārtotas normalizēšanu S-parametru.

Jā, es domāju, mēs abi piekrītam tagad. Tikai nepareizi interperatation vārdiem. FYI, ja kāds lasījumā šo ir HP 8510B VNA TIL Z0 atkārtoti normalizēšanu ieskrūvē augšu. To var noteikt ar firmware jauninājums taču tas tagad obsoleted lai jūs varētu būt SOL. Es velk manu mati, kas uz 2 dienām mēģina skaitlis tas kamēr es mēģināju 8510C un ieguva pareizu rezultātu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back