Tirgus Singapūrā Analog IC dizains

K

kaba

Guest
Čau, Es esmu analog IC projektēšanas inženieris ar 4 gadi pieredze energoelektroniku IC (un 2 gadi pieredze ir lietojuma līmenis power electronics dizainparaugu, pirms, ka). Es esmu kompetenta inženieris ar daudzām gatavo mikroshēmas. Es strādāju Singapūrā. Ar šāda veida pieredzes, cik daudz ir mana mēnešalga ir Singapūrā? Arī to, ko būtu mana mēnešalga ir tādā valstī kā Indija vai Ķīna? Jūsu atbildes ir daudz appreciated. Siltākais Attiecībā, kabab

Es neesmu pārliecināts par algu Singapūrā. Algu Ķīnā nav liels - tikai aptuveni 10000RMB mēnesī vidēji par analog IC dizainers. Šī alga ir labi, ja jūs dzīvojat Ķīnā, bet slikti, salīdzinot ar pārējo pasauli. Atcerieties, ka Ķīnas dzīves līmenis ir daudz zemāks nekā Rietumu pasaulē, tāpēc nav gaidīt algas par augstu. Es domāju, ja jums ir Apvienotā Karaliste / ASV, jūsu alga būs daudz lielāks. Pēc nodokļu nomaksas jūs, iespējams iegūt ap $ 60000 gadā, un tas var būt daudz lielāka, ja esat pieredzējis dizainers ar labus rezultātus. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 stundas 28 minūtes: [/color] [/size] draugs min arī waid, ka Āzija NAV laba vieta IC dizainers, jo trūkst IC dizaina firma .

tcfk2, Paldies par Jūsu atbildi! Ir taisnība, ka IC dizains, šķiet, tikai labi apmaksāts ASV. Man ir elastība kustības, bet es vēlētos uzturēties Singapūrā, jo man patīk valsti. Diemžēl inženieri nav jāmaksā arī šeit, salīdzinot ar citām profesijām šeit. Mana kopējā maksā (visas komplektā) ir ap 4500 Singapūras dolāru MTH (savu atsauksmi) Šeit inženieris ir inženieris - nav īpašas atšķirības starp analogo IC, digital, vai pat PCB inženiera vai "produkts" inženieris - kaut ir darba vietas ir dažādas grūtības pakāpes. Es uzskatu, ka tas negodīgi. Paldies par info par Ķīnu. Atalgojums ir patiešām diezgan zems, un es nevaru runāt valodā. Bet paldies par jūsu atbildi. PS: Kāpēc tas ir kuģa tik kluss? Vai ir labāk forumu, lai uzdot šāda veida jautājumu? Siltākais Regards, kabab

Varbūt vadītāja karjera ir labāks izredzes? Piemēram, vadīt inženieru komanda? Šī foruma sadaļa ir klusāka. Es būtu ieinteresēts uzzināt, vai ir līdzīgas forumos. Terence

2 Kaba: Tas ir interesanti uzzināt vairāk par Singapūra Daži jautājumi: Vai jums ir kādas citas netiešas priekšrocības, izņemot šo algu? kādas ir nodokļu (parasti) šādas algas? Kādas ir tipiskas uzturēšanās izdevumi? Jebkuru iespēju, lai būtu "expat - piemēram," līgumu par ārvalstu mehāniķis (ar nosacījumu, naktsmītnes, utt)? Paldies!

Ķīnā alga būtu vairāk nekā, ka, svaigi absolventiem maģistra grādu saņems aptuveni 8k * 14/year, un ar 4 gadu analog projektēšanas pieredzi, es domāju, ka algas būtu virs 200k. Bet tomēr, tas ir zemāks nekā Singapūrā:)
Algu Ķīnā nav liels - tikai aptuveni 10000RMB mēnesī vidēji par analog IC dizainers. Šī alga ir labi, ja jūs dzīvojat Ķīnā, bet slikti, salīdzinot ar pārējo pasauli. Atcerieties, ka Ķīnas dzīves līmenis ir daudz zemāks nekā Rietumu pasaulē, tāpēc nav gaidīt algas par augstu. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 stundas 28 minūtes: [/color] [/size]

Es varu teikt Singapūra nav īstā vieta, kur darīt IC Design. Ir tikai 10 -12 uzņēmumiem. Un tad ir daudz absolventu, kas nāk no universitātēm teikt 100 gadā ar IC dizaina kā galvenos. Attiecībā uz kvalitāti, es nevaru komentēt. Tātad uzņēmumi var izvēlēties no lielāka baseins un nav vajadzīgās talantu darba veida darīts šeit trūkumu. Tātad Piegādes Vs pieprasījuma nosacījumi attiecas šeit, piemēram, pieprasījums ir mazāk piegāde ir vairāk.

Ko visi ir IC dizains Analog uzņēmumu Singapūra jebkādu nosaukumu .. ?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back