tipu filtriem starp antenu un LNA?

7

7rots51

Guest
Kas tipu filtriem izmanto starp uztvērēju antenu un LNA?

kāda ir to tipisks ievietošanas zudumu un selektivitāti?

kuriem uzņēmumi darīt viņiem?

kā padarīt tos un plzzzz pdf par viņiem?

ir CDMA mobilo sakaru ar duplexer vienmēr ir SAW, ar ļoti augstu selectrivity un par 2 dB insersion zaudējumu

khouly

Atbilde uz šādu vispārīgu jautājumu arī vispār.Frekvenču caurlaidības filtrs, parasti ir klāt, lai saglabātu no joslā signālus no saturating ar LNA un saspiežot vēlamo signālu.Iestarpināšanas zaudējumi parasti ir tik zema, kā izmaksu un izmērs būs pielāgot, lai samazinātu ietekmi uz trokšņa skaitli.

filtru lietot, ir bandpass filtrs ...ievietojumu zaudējumi parasti ir jābūt tik zemu kā 1-2dB, bet pat tas ir zināma ietekme, jo tā kļūst par pirmo stadiju kaskādes sistēmu ....

kādi topoloģijas par BPF tiek izmantots?microstrip filtru vai LC?

Kas ir visvairāk lieto topologies?

tā ir atkarīga no frekvenču diapazonā, kas jāfiltrē ....galvenokārt no signālu downconverted un tad filtrē ...

Es domāju, ka Jums vajadzētu vēl vairāk vai prasības.Whithout Sīkāku informāciju atbilde var būt "tas atkarīgs!"

Es, piemēram filtrs tiek izmantoti, lai novērstu intermodulation no LNA.
Ja zema trokšņa nav kompromiss pieprasījuma, jūs var ievietot filtra tikai pēc neliela palielināšanās LNA nevis robežām beigās.
Ti, 10 dB Gain LNA seko labas bet ne lielisks BPF var noteikt IIP3 ir
5 ...
10 dBm diapazonā, kas ir lielisks vērtību.

Pretējā gadījumā, kā piemēram, professial lietošanu (es domāju rentablas), ar ļoti zemu zaudējumu filtru var izmantot, lielākā izmēra combline, vai waveguide, var zaudēt mazāk nekā 0.5dB 30% BW.
Viens no eksotisko risinājums ir izmantot cryogenerator atdzist nosaka gan supravadītājiem filtrs un LNA.Bet, šobrīd,
tad SC filtru var paredzēti tikai ar mērenu BW, un tas ir nelineārs ļoti spēcīgi signāli.

Sergio mariotti wrote:

Es domāju, ka Jums vajadzētu vēl vairāk vai prasības.
Whithout Sīkāku informāciju atbilde var būt "tas atkarīgs!"Es, piemēram filtrs tiek izmantoti, lai novērstu intermodulation no LNA.

Ja zema trokšņa nav kompromiss pieprasījuma, jūs var ievietot filtra tikai pēc neliela palielināšanās LNA nevis robežām beigās.

Ti, 10 dB Gain LNA seko labas bet ne lielisks BPF var noteikt IIP3 ir 5 ... 10 dBm diapazonā, kas ir lielisks vērtību.Pretējā gadījumā, kā piemēram, professial lietošanu (es domāju rentablas), ar ļoti zemu zaudējumu filtru var izmantot, lielākā izmēra combline, vai waveguide, var zaudēt mazāk nekā 0.5dB 30% BW.

Viens no eksotisko risinājums ir izmantot cryogenerator atdzist nosaka gan supravadītājiem filtrs un LNA.
Bet, šobrīd, tad SC filtru var paredzēti tikai ar mērenu BW, un tas ir nelineārs ļoti spēcīgi signāli.

Hi there
Es pats neskaidrības nokļūt joslas caurlaidības filtrs manā devēja

starp 39-41 kHz un centrālā frekvence 40khz;
un i vēlas izmantot RC filtrs filtrs ti pasīvā vienu;

Vai šo sniegt acuurate filtrācija;

man vajadzētu izmantot šāda veida joslas caurlaidības filtrs pirms LNA;
i am izmantojot LM833 kā LNA;

var ikviens liecina zemās izmaksas BPF (joslas pass filtrs)
liecina mani somthing guys

sveicieni
Last edited by kushal.khanal 31 Aug 2007 13:39 labots 1 reizi kopā

Man filtru 1500MHZ priekšā LNA un 50MHZ BW, mana sistēma NF = 1,5 db max.

Kas filtra veids ir piemērots?
Microstrip vai LC vai cita veida?

Ja kuģa izmēra ir pieejams, es gribētu izmantot microstrip bandpass filtrs pateicoties izmaksu jautājums.

Ja kuģa izmērs ir ierobežots, tad izvēlēties daudzslāņu bandpass filtru.

Lai piemērotu nepieciešama ļoti augsta ārpus joslas nomākšana: izvēlēties redzēja filtrs

Rogerynt

lielums un izmaksas nav issu.

NF ir svarīgi, filtri ar mazāku zaudējumi ir labāka.

tagad?

specifikāciju filtra starp antenu un lna, var būt vajadzīgs, lai sistēmas SPK.

tas microstrip filtrs dod zemu zaudējumi (1db vai mazāk) apmēram 1.5GHZ?

Kas notiek ar dobumā filtri?
Kā dizains viņiem?jebkurš saite?

Microstrip filtri parasti ir augstāka zaudējumu filtri, nekā dobumā filtriem.
1500 MHz, 50 MHz BW, es domāju, ka Cepeškrāsns filtrs ir obligāta, ja vēlaties trokšņa attēlā.1,5 dB uz filtra plus LNA sistēmu.
Par dobumā filtri, jums vajadzētu meklēt Matthaei, Young, Jones, tas ir vecais grāmatu, bet atsauci nevar garām.See:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=62308&highlight=young mikroviļņu filtri

in VHF (100-200MHZ)
Kādi filtri ir zema zuduma un piemērots iepriekš LNA bloku?

LC ir augstāka zaudējumu nekā 1 dB, A filtru ar zemu zaudējumu, (Ignorēt pasūtījuma SAW filtri)

Vairums izmanto LC šajā diapazons pat ar lielu zaudējumu par 2 dB

khouly

Par 100 -200 MHz mēģiniet spirālveida filtra (tiks vienkāršāku zemu freq. Dobumā filtrs).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back