Time kavēšanās ar rezistori (lai izsekotu garuma saskaņošana)

O

OradFarez

Guest
Vai kāds zina, kā aptuveni noteikt kavēšanās ar virszemes mount komponenti?Manā gadījumā es cenšos noteikt elektrisko garums 0.603 rezistors, 22 omi ar pulksteni ātrumu 133MHz.Tas ir tāpēc, lai palīdzētu man niecīgos garums iekārtošanu.

Paldies.

Es domāju, ka kavēšanās ir atkarīga no vērtības rezistors nav izmēru rezistors ķermeņa

Čau,Tās vērtības rezistors, nevis izmēra jautājumus šeit ...Sveicieni

Ramesh

Paldies jums abiem.Vai ir Formula var izmantot, lai aprēķinātu, cik sērija rezistors (vērtību, kas noteikta iepriekš) būs lēns signālu uz leju?

Es nevaru palīdzēt, bet domā lielumu daļa ir zināma ietekme, jo spriegums ir ceļojumu pa daļai, un tas ir vismaz 2 mm, vai varbūt tā ir līdzstrāvas pretestības ka dwarfs tas fiziskais attālums?

Kādas ir pēdas platumu noved līdz un prom no rezistoru, lodēt pad izmēra kuģa dielektrisko konstanti, un biezums starp augšējo izsekot un zemes plakni?

Sveiki.

Trace platums: 0.250mm
Trace platība: 0.200mm (diferenciālo pulksteni TRACES)
Board dielektriķi: FR4, er = 4,7 max
Lodēt pad izmēri: 0603 rakstu, 0.750x1.000mm x2, izvietoti 0.700mm izņemot
Attālums līdz GND plaknē: 0.25489mmJa jums ir impedance kalkulatoru un ir gatavi nodot skaitu, es pateicos you very much!

Izmēģiniet http://www.polarinstruments.com/ saiti un lejupielādēt Si9000 programmatūru.Šis ir demo sw un jums palīdzēs aprēķināt jūsu impedences

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back