Tilpumu tvertnes un mikrokontrolleru

G

glenjoy

Guest
Man vajag, lai izmērītu ūdens tiek izsniegtas vai ūdeni, kas plūst no tvertnes, kas precīzi to, kas man nepieciešams, ir tilpums atbrīvo ūdeni, tagad to, ko man nepieciešams, ir iekārtas, ko izmanto, lai novērtētu šo apjomu, tas ir tiesības izmantot plūsmas ātrums mērītājs? Ja jā, kur es varu saņemt teica skaitītāju, ja nav, tomēr, kur es varu saņemt? Paldies.

Pārbaudiet ot pievienoto datu lapās: viens ir no plūsmas devēja, un otrais ir par atbilstības plūsmas mērītāju. Gan var būt iegūti no RS Components ( http://www.rs-components.com/index.html ). Ja kaut kādu iemeslu dēļ, jums nepatīk šis skaitītājs, kas būtībā ir counter ar displeju, varat veidot pats savu, izmantojot mikrokontrolleru, pēc jūsu izvēles .. Sveicieni, IanP

Jūs varat atrast katalogā plūsmas sensora un plūsmas skaitītāja ABB / Siemens mājas lapā. labu veiksmi.

[Quote = IanP] Pārbaudīt ot pievienoto datu lapās: viens ir no plūsmas devēja, un otrais ir par atbilstības plūsmas mērītāju. Gan var būt iegūti no RS Components (h ** p: / / www.rs-components.com/index.html). Ja kaut kādu iemeslu dēļ, jums nepatīk šis skaitītājs, kas būtībā ir counter ar displeju, varat veidot pats savu, izmantojot mikrokontrolleru, pēc jūsu izvēles .. Sveicieni, IanP [/quote] Hi, Paldies, jā, es zinu, ka varu veidot vienu, bet par mājas būvētas sensors problēma ir tā, ka tas nav precīzi, un par ticamiem salīdzinājumā ar komerciāli pieejamas ones.

Nē, nav būvēt sansor ar sevi, saņemt vienu līdzīgs tam, ko es piedāvāju manu iepriekšējo post, bet jūs varat viegli izveidot counter / m, kas notiks impulsiem no sensora un pārvērst / parādīt tos kā tilpums l / m .. Tas būtu tikpat precīza kā ≈ 1% .. Sveicieni, IanP

tas bija par mērīšanas ūdens plūsmas .. ko par mērīšanas LĪMENIS ūdens dažās tvertne? Es gribēju atrast risinājumu ūdens tvertni līmenī ar dažiem mikrokontrolleru, bet joprojām nevarēja atrast nevienu sensore (sistēmas), kas varētu darīt to darbu. Vai jums ir ideja par līmeņa mērītājs sensore? vēlējumiem.

[Quote = donkey41], kas bija apmēram mērīšanas ūdens plūsmas .. ko par mērīšanas LĪMENIS ūdens dažās tvertne? Es gribēju atrast risinājumu ūdens tvertni līmenī ar dažiem mikrokontrolleru, bet joprojām nevarēja atrast nevienu sensore (sistēmas), kas varētu darīt to darbu. Vai jums ir ideja par līmeņa mērītājs sensore? Attiecībā uz [/quote]. Ja jūsu tvertne nav kustīgu piemērs tvertne automašīnu, varat izmantot peldēt, lai izmērītu ūdens līmeņa.

Čau Varat izmantot freescale E-lauka sensors, IC, lai izmērītu volum kamerā CC žurnāls ir projekts + pirmkodu izmantojot šo IC visu to labāko Bobi

hi šeit ir pilnīgs projekts pic balstās ar pirmkodu, un katra lieta, pamatojoties uz RS plūsmas sensors ceru, ka tas palīdzēs pilnībā par jums, šis pants arī nelielu ieskatu par to, kā jūs varat darīt mājās izveidot sensors, piemēram, RS sensors

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back