tikt galā ar kļūdām, ko izraisa ar manekenu tranzistori, kad LVS

N

nige

Guest
kad gatavo mana LVS un redzēt *. LVS ziņojumu failu, es atklāju lelli tranzistoriem parasti rada dažas kļūdas un ziņojumi liecina, izkārtojumu un shematisks nesaskaņotā.Es zinu šīs kļūdas nav svarīgas, bet apstiprina šīs kļūdas arī ņēma mani daudz laika.Vai ir kādas labas metodes, lai atrisinātu šo problēmu?

starp citu, es atklāju, pēc izkārtojuma samazināt, Dracula atzīt dažas MOSFET kā "PDW, SUP, mazuļa" un pat "INV" in *. LVS ziņojumu.Es neatradām nevienu INV šajā vietā *. LVS pastāstīja, izņemot vienu MOSFET.Kas ir "PDW, SUP, mazuļa"? Vai kāds var man palīdzēt?

ps: Es esmu, izmantojot Dracula un virtuozs izstrādāt pilnu pasūtījuma analog izkārtojumu.

Paldies!

Es zinu 2 veidos.
Pirmais: ievietot visas savas lelles in shematisks.
Otrais: izmantot lelle slāni, lai novērstu fiktīvu struktūras no izkārtojuma.
Es labāk dūre vienu.Jo šīs struktūras faktiski eksistē jūsu dizaina un tas nesāpēs skaitīt postlayout simulācijas ar šīm dummies.Dažreiz Jums var nozvejot reālā kļūda.
Par PDW, SUP un tā tālāk.

Parallel Nolaižamo
Sērijas pullUP

Tā pirmo burtu S vai P parāda, kāda veida struktūra: sērijas vai paralēli.
Secon divu burtu rāda, kur struktūra ir saistīti: ar elektroenerģijas vai uz zemes.

Es nezinu, Jūsu gadījumā ir ļoti labi.Bet, kā man, kad man LVS izmantojot Dracula, es atklāju, nav pieļāvusi kļūdu no ziņojuma.Es tikko conneted abos galos lelle rezistors togerther uz VDD vai GND neizdarot tos shematisks, un tur nav kļūda.Uz tranzistors, es havn't izkārtojums jebkurā lelle tranzistors par to, tāpēc es neesmu tik pārliecināts.
Paldies FOM ļoti daudz par viņa skaidru izskaidrojumu SUP un PDW.

Ja jūs varat savienot visas lelles tranzistors termināliem uz vienu tīklu, to var atzaro pirms salīdzinājums.Vēl viens veids ir pārveidot LVS noteikums.For exampe, ja visi fiktīvu MOSFETs nav s / d difūzijas kontaktus, jūs varat izslēgt šīs ierīces pirms ierīces atzīšanu.

Problēma šeit ir tāda, ka LVS ir filtru ierīcēm, kas saistīti, kā dummies.Lūdzu paster šādu komandu jūsu noteikums klāja, lai novērstu dummies.

FILTER-LAY-PAP = iespējas ...

kur iespējas ir B, BA, C, D, E, F, H, I, J, K, L, M, N, O, P.

Iespējas novēršanai Dummies, kad vārti ir saistīti ar GND, kur avoti un notekas savienotas kopā, kur avoti un kanalizācijas ir saistīti ar GND vai elektroapgādes un tā tālāk.

Es ceru, ka tas palīdz

paldies visiem jūsu palīdzību.Tagad man ir izmantot "FILTER-LAY-OPT", lai novērstu kļūdas veiksmīgi.
tajā pašā laikā, es domāju, ka ierosinājums par "ievietot visu savu lelli in shematisks" ir ļoti labs, bet vajag vairāk laika, es izmantošu šo metodi nākotnē.Pievienots pēc 19 minūtēm:cits jautājums FOM: Kas ir "SMID"?
kur es varu atrast explaination šo saīsinājumu?

paldies

2 metodes:

1.pievienot lelle savā ķēdē;

2., atjauniniet savu LVS parasti failu, izmantojot fiktīvu slānis bloķēt lelli nevēlaties jūsu izkārtojums, tad dummys netiks rādīta iegūtās netlist.

Es nedomāju, ka, izmantojot opciju "FILTER-LAY-OPT" ir laba izvēle.

viens labs veids, lai novērstu fiktīvu trans LVS kļūdu pievienot in shematisks dummys.

SMID ir sērijas savienojums kā SUP vai SDW, bet tā vietā VDD vai GND tas ir saistīts ar iekšējiem mezgliem.
Visas šīs definīcijas ir izklāstītas Dracula rokasgrāmatu.

Ja jūs izmantojat Dracula, darbs ir viegli.Ir iespēja izdzēst
šūnas pašreizējais izkārtojums GDS uz KDR, kā arī LVS.Tā tikai
izlaist šūnas pieminēt Dracula palaist setup.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back