Tiks savrupiem LDO ir kondensators uz tās mikroshēmas?

J

jesseyu1984918

Guest
Hi, es esmu diezgan interesēt fo mācīties, ja tiem stand-alone LDO ir savs uz-chip capacitor? Jo par LDO mikroshēmu, tas ir diezgan lielu platību (ti 3mm līdz 3mm uz datu lapas), tas nebūtu labi izmantot šos telpu veidot kondensators par chip? varbūt tas glābs vāciņu ārpus. Bet tas arī palielinās cenu par vienu mirst, vairs nebūtu līdzsvars starp cokola izmēru un apgabalu? Paldies. Sirsnīgi Jesse

[Quote = jesseyu1984918] ... savrupiem LDO ir savs uz-chip capacitor? Jo par LDO mikroshēmu, tas ir diezgan lielu platību (ti 3mm līdz 3mm uz datu lapas), tas nebūtu labi izmantot šos telpu veidot kondensators par chip? varbūt tas glābs vāciņu ārpus. Bet tas arī palielinās cenu par vienu mirst, vairs nebūtu līdzsvars starp cokola izmēru un rajons [/quote]? [Color = blue] Apgabals kapacitātes vērtība, zem groza. erikl [/color] lauvas tiesu no LDO mikroshēmu platību izmanto izejas tranzistors. On-chip kondensators izmērs ir tikai apmēram 10 [color = blue] FF [/color] / (mikroniem) ² = 10nF / (mm) ² (par 0.18μm procesā), tāpēc nav iespējams iestrādāt saprātīgu augstu filtra vāciņu . Tikai kompensācijas kapitalizācijas secībā 10pF ir integrēta on-chip. Papildu on-chip filtrs kapitalizācijas secībā 100pF ir iespējama, un tikai pieļaujamo, ņemot vērā izmaksas.

10nF uz kvadrātmetru mm? Es gribu vienu! Es domāju 10AF vienu kvadrātmetru mikronu ir tikai 10pF vienu kvadrātmetru mm. Mind you, es esmu vairāk pieraduši redzēt 1fF vai 2fF vienu kvadrātmetru um. Vai esat pārliecināts 10AF ir pareizs? Keith

[Quote = keith1200rs] 10nF uz kvadrātkilometru mm? Es gribu vienu! Es domāju 10AF vienu kvadrātmetru mikronu ir tikai 10pF vienu kvadrātmetru mm. Mind you, es esmu vairāk pieraduši redzēt 1fF vai 2fF vienu kvadrātmetru um. Vai esat pārliecināts 10AF ir pareizs? Keith [/quote] [color = blue] Atvaino, man bija sajaukti Femto ar ATTO. Vienādojums Turpmāk tagad jālabo [/color]. Par 0.18μm procesa tox = 4.2e-09 m. Cox = εr (SiO2) * ε0/tox = (3,9 * 8.854e-12 F / m) / 4.2e-09 m = 8.2e-03 F / m² = 8,2 FF / (mikroniem) ² = 8,2 nF / (mm ) ² 1 (mm) ² = 1e6 (mikroniem) ² [quote = keith1200rs] 10nF vienu kvadrātmetru mm? Es gribu vienu! [/Quote] Jūs varētu saņemt to ... ja jūs esat gatavi maksāt par to ;-)

[Quote = keith1200rs] Bet 8.2aF * 1e6 = 8.2pF nav 8.2nF! AF = 1.e-18. Keith [/quote] Ak jā, ļoti žēl tiešām! Man bija sajaukti ATTO pret Femto. Vienādojums Iepriekš tagad pareizs. Bet tas joprojām 8.2nF / (mm) ². Jūs nevar gaidīt tērēt 1 (mm) ² Si par kompensācijas vāciņu 10pF par?

[Quote = erikl] Tu nevarētu sagaidīt tērēt 1 (mm) ² Si par kompensācijas vāciņu 10pF apmēram [/quote] Nē, tas ir, kāpēc jūsu skaitļi nav jēgas man! Es tā saku 10AF likās diezgan zema manu iepriekšējo post. Es parasti gaidīt ap 1fF / kvadrātveida um par poli-poli. Vārti poli atkarīgs no procesa. Lielākā daļa manu desigsn ir 0.35um vai lielāku ar aptuveni 2fF par 0.8um un 5fF par 0.35um. Keith.

[Quote = keith1200rs] [quote = erikl] Tu nevarētu sagaidīt tērēt 1 (mm) ² Si par kompensācijas vāciņu 10pF apmēram [/quote] Nē, tas ir, kāpēc jūsu skaitļi nav jēgas man! Es tā saku 10AF likās diezgan zema manu iepriekšējo post. [/Quote] Protams jums bija taisnība, Keita! Atvainojiet, lai radītu šādu sajaukšanu! [Quote = keith1200rs] Es parasti gaidīt ap 1fF / kvadrātveida um poli-poli. Vārti poli atkarīgs no procesa. Lielākā daļa manu desigsn ir 0.35um vai lielāku ar aptuveni 2fF par 0.8um un 5fF par 0.35um. Keith. [/Quote] Protams, tie ir piemēroti numuri šajos procesos. Mans (tagad labots) vērtība bija par 0.18μm procesā: 8fF / (mikroniem) ². Der labi, es domāju.

Jā. Es tikko pacēla vienu no 0.18um procesu es izmantoju, un tas ir 8.5fF / (mikroniem) ². Man jāatzīst, man nenāk pāri "ATTO" ļoti bieži - tikai tad, kad simulācija iet briesmīgi nepareizi biker Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back