Tikai MCU strādā Proteus ISIS kad Keil ir debugging!

D

dnlily2002

Guest
Hi all Vai jūs izmantojat Keil, lai atkļūdot Proteus "ISIS pirms? Es izmantoti, nesen. Bet es uzskatu, problēma, ka Proteus MCU var strādāt, ja Keil ir debugging, bet visas citas sastāvdaļas, Proteus "ISIS nedarbojas. Elektrisko līmenis MCU ir pins ir pareiza. Kad man hex failu MCU, visi ķēdes komponenti darbojas pareizi. Nez, ja Keil tikai simulēt MCU un nevar kontrolēt, no otras puses, kas Proteus. Ja es gribu redzēt situāciju no visām sastāvdaļām (piemēram, ja lukturis ir viegls un møter ir rotateing vai nav), man jāizmanto tikai atkļūdot un Proteus! Lūdzu palīdziet man sniegt atbildi!

Hi Friend Es domāju, ka jūs runājat par simulācijas laikā atkļūdošanas prātā to, ka tad, ja izmanto izmanto debigging iespēja simulācija, ir pārtraukt darbu, līdz jūs atkal nospiediet atskaņošanas pogu pēc tam, kad debugging uz Fragrance

sorry, es domāju, ka man nav skaidri jautājumu ļoti clearly.I nenozīmē, ka es izmantot Keil modelētu Proteus. Pirmkārt, es izmantot Keil atkļūdošanas C avota programmu (izvēlies Proteus VSM monitor_51 vadītājs atkļūdošanas), un tad es modelētu programmas Keil. Tātad Proteus sāk simulēt tajā pašā laikā, bet tikai MCU strādā Citas daļas ir. Nav darbības.

Hi friend, lūdzu, nosūtiet mums savu app ar kodu, lai mēs redzētu, kas notiek nepareizi ar savu dizainu uz Fragrance

paldies smarža! Man ir atrisinājis problēmu. Tagad visi komponenti darbojas labi! paldies vēlreiz! dnlily2002

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back