tiesības cirkulāru polarizāciju Microstrip antena dizains

Z

zhlc3

Guest
hi to all, i am mēģina izstrādāt 5.8GHz 2 2 Microstrip antenas masīvs, tiesības apļveida polarization.how uz synthsize plāksteri izmēri un barības tīklu? paldies jau iepriekš

Es gribētu sākt ar detalizētu specifikāciju par vēlamo darbību no gala antena, tostarp, izmēri un mehāniskās prasības, kā arī elektriskie parametri. Tad es varētu noteikt, ja tas vēl praktiski sagatavot antenu, ņemot vērā ierobežojumus. Ja tas izskatās iespējams, es pēc tam strādāt, lai attīstītu atbilstošu elementu. Ir vairāki veidi, lai iegūtu RHCP plāksteris. Vai meklēt un atrast atsauces grāmatas par šo tēmu. Tehniskie bibliotēka ir vēl viens labs sākums. Ja ierobežojumi kavē antnna sniegumu būs nepieciešams veikt pielāgojumus, kamēr jums ir antena, kas var ražot. Es gribētu izmantot atsauces uz rokasgrāmatu manu elementu dizainu. Kad man bija darba elements es varētu apskatīt barības tīklu un matricas izmēri un vai nu imitē vai prototipa klāstu un pārbaudi diapazonā.

Azulykit paldies par jūsu atbildi! vai Jūs varētu ieteikt kādu norādi par mani? i am RF shēmas dizainers un pooly pieredze antena dizains

šeit ir daži, jo nav īpaši lai: Waterhouse "Microstrip Patch Antenas" Sainati, "CAD no Microstrip antenas bezvadu Applications" (Kāpēc vienu vēlaties antena nav bezvadu pieteikumu?) Garg et. al. "Microstrip Antenas Design Handbook" James "Handbook of Microstrip Antenas", kā arī sarakstu tālāk un tālāk un tālāk. .... ir daudzas atsauces uz IEEE procesā, kā arī.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back