TFT displejs?

Dla Internautów była to dekada ekscytującego rozwoju całkowicie nowych metod komunikacji, wymiany informacji i prowadzenia działalności biznesowej. Jednak w ostatnim dziesięcioleciu rozkwitała również cyberprzestępczość. Jej dwucyfrowe tempo wzrostu kosztowało konsumentów setki milionów dolarów rocznie. Najnowszy raport firmy McAfee, "Dobra dekada dla cyberprzestępczości", pokazuje narzędzia i metody działania cyberprzestępców rozwijane w dekadzie, która zmieniła oblicze przestępczości w Internecie.

Read more...

Čau,

TFT (Thin-Film tranzistors), kas pazīstams arī kā aktīvās matricas, ir sistēma, kurā pikseļi uz LCD displejs ir ieslēgts ar tranzistors, kad tas ir strobed ar datiem.Tas dod ticamāku komutācijas nekā vecāki STN displeju, ja pikselis ir pārslēdzamie tieši ar datu rindas.A kondensators ir arī piebilda, lai saglabātu tranzistors ieslēgta ilgāku laiku pēc tam, kad datus pulss ir beigusies, kas dod spilgtāku displeju.

Attiecībā uz uzturēšanu, nekas jūs varat darīt, ja ierīce ir izlases slikti pikseļi - tranzistori ir depositied uz stikla.

Pārējās nepilnības, kas var būt fixable ir:

1) Poor kontaktu starp LCD panelis sevi un PCB (gumijas sloksnēm) izraisīt missing līnijām - vajadzības realigning

2) Gaismas pārāk neskaidrs vai ārā - aizstāt Fluorescent Tube un / vai invertoru

3) Poor savienotājs kontakti rada intermittant darbība vai trūkstošu krāsas - tīriem / realign /
Replace
4) Electronic mazspēja vadītāja shēmas -
good luck!

Skatīt šeit, lai iegūtu vairāk info:

http://margo.student.utwente.nl/el/misc/lcd_faq.htm

Hope this helps,
FoxyRick.

Pārbaudiet kā es saņēmu no neto var būt ur palīdzēt ....Tas, šķiet, ir labi, lai man kā esmu studējis ....
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back