Temperatūras sensors zem -55 'C

A

alberteerj

Guest
Ikviens zina, jebkāda veida / modelis temperatūras sensoru detaļas, kas var izmērīt temperatūru [color = red] zem -55 C [/color]? Ko es meklējāt līdz šim, galvenokārt parasto sensora piemēram LM10 vienkārši nevar darbojas ne zemāka par -55 "C. : Cry:

Cita veida, kas ir tikai daļa pati par sevi vien? bez gatavi moduli

Hali alberteerj, Datasheet stāsta mums dažas lietas, pār "Noteiktais" temperatūras diapazons! Tas nav ekvivalenta teikumu kā: "Tas var strādāt bet tikai šajā temp.-diapazona", nozīmē tikai to, ka, ņemot vērā datas ir garanted ar descripted / noteikto Temp diapazona! K. Kāds ir Jūsu interesē zemākā temperatūra pls? Mums ir applyed (tā pirms 25 gadiem) par ex. AD590s tikai 5 Kelvina !:)_ tas bija tipisks militāro tipa tikai (-55 - 125 C). Man jāsaka, tas bija ik reizes tikai īsu laiku funkciju, bet ne tikai vienu reizi. Es domāju, jums ir jāņem thermocross / rūpnieciskās sensors vai tipisku PT elementu un, ja jūs arent tik ļoti dziļi par temp: tas darbosies un jums ir kalibrēt to pašu. K. [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] Ad590 bija ļoti apsveicami, jo, jo tas ir 1uA / K pašreizējo modus. Ja jūs likts 1K-varat novērtētu tiešo "Kelvis mV" ...

Mana zemākā temperatūra var sasniegt līdz -100 "C. Tā kā es esmu darot daži temperatūras noteikšanas ierīcēm kādu ledusskapjiem, kas darbojas zem -55 "C. Būtībā man ir mana gatavi attīstīties MCU kuģa. Man tikai vajag ārējo temperatūras sensoru, lai ieejas sprieguma līmenī vai kaut uz manu MCU kuģa. Pašlaik es esmu jau bija viens temperatūras sensors, kas strādā labi ar manu MCU kuģa un sensora darbības diapazons ir -55 C līdz 125'C. Bet tieši tagad man ir nepieciešams apakšējās temperatūras sensors mana kuģa =) [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size]
Ja šī lieta LM35 zemākā temperatūra var sasniegt līdz kuram lasījumam?

Minimāla datu lapa literatūra tiek ieteikts! LM35 datsheet parāda tipiska (netiek precizēts) darbības līdz -75 ° C. Īpaši, jūs varat redzēt asu līkumu pie ~ -65 ° C, tāpēc tas ir ļoti maz ticams, strādājot -100 C. Tur ir lielākas iespējas iegūt gandrīz lineārs uzvedību ar citu veidu, piemēram, teica AD590. Personīgi es neredzu lielāku piepūli, izmantojot PTA vienkārši sprieguma dalītāju ķēde, ar nosacījumu, ADC izšķirtspēja ir pietiekama. Jums ir nepieciešams linearize mērījumu digitāli, bet ir pilnīgi noteikti uzvedību. Pretstatā IC sensors ar nezināmu kļūdu raksturojumu, jūs varat veikt vienkāršu divu punktu kalibrēšana, lai eleminate ADC un atsauce rezistoru kļūdas.

[Quote = FVM] ... RDTs ir pilnīgi noteikti uzvedību. Pretstatā IC sensors ar nezināmu kļūdu raksturīgo ...[/quote] Es piekrītu completly, es vēlējos pateikt tikai to, ka daži citi ierobežojumi ir iespējams, jo no "garanteed / īpašajos diapazonos" lasīt / domāju, ka ir ... I did rakstīt arī to, ka mums ir eksperimentēja tikai ar šo un tas nav rūpniecības attīstību vai produktu. Pusvadītāju ja Extreme pieteikumus (ar laiku īgns) kļūst metālisku kārtu delaminations un zemējuma pretestība problēmas :-(... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back