Temperatūras sensors, izmantojot LM35 un 16-bitu PIC

A

allforlife

Guest
čau! Es gribu dizains temperatūras sensoru, izmantojot LM35 un PIC24FJ256GB108 (vai jebkuru 16 bitu PIC) un parādītu rezultātu uz LCD. Kā es varu iet apm tā. var kāds palīdzēt ar iecirkņa diagramma?

kāda ir temperatūra diapazonā jūs vēlaties, lai mērītu. Lūdzu meklēt datu lapas par iecirkņa diagramma LM35 uz. Tad jums vajadzētu domāt par interfeisa metodes, jo domāju pic drīkst tikai 3.3V ievade.

Es uzskatu u shud ir ideja par to, ko u vēlaties. kā interfeiss uz 16 bitu PIC micro. mēģināt un darīt skici jūsu shēmas diagramma un pēc tam mēs varam tagad, kur turpināt. pārbaudīt datu lapas par mikrouzņēmumu. noteikti jums ir gongs izmantot ADC moduli mikro. LM35 ir taisni uz priekšu ierīce ziņā cnnection ja u var izlasīt Tru datu lapu. saņemt datu lapu darīt kādu skici, no KMT diagnostikas

Jūs varētu izmantot dzelzceļa dzelzceļa opamp no mikroshēmas, lai iegūtu pilnīgu volage sparā.

hi, tas ir vienkārši. lūdzu, skatiet LM35 datu lapu. jo tur ir viens savienojums diagramma. Izmantojot šo savienot LM35 izeja uz jūsu kontrolieris kādu vienu no ADC ieejas. Ja LM35 ieejas spriegums = 5V ir izeja 0.1V = 1 grāds pēc Celsija (apm). vienkārši pārbaudīt out. Sveicieni, Anand.A

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back