telemetrijas zemes stacijas projektēšanu

C

craigp

Guest
Es ma iesācējs projektēšanas telemetrijas groundstation. Manā projektā man ir nepieciešams izstrādāt sistēmu, kas var telemetrijas plūsmu dati no kuģa uztvērējs ar groundstation kas atrodas aptuveni 200 intervālu. D raiduztvērēji pāri i izmantošana ir CC1100-RTY1 no texas instruments. Mans jautājums ir: kāda veida antenas man vajadzētu izmantot d groundstation? (Vai HGA vai citi līdzīgi 04/01 viļņa elastīgu antenu ... utt.) Bez tam, es varu tieši savienot uztvērējs uz vietas, datora vai man ir nepieciešams mikrokontrolleru saskarne d uztvērējs ar datoru?

Jums ir nepieciešams microcotroller, jo CC1100 ir SPI interfeisu. Jūs varat izmantot SoC, kas ietver C51 MCU. Raidītājs atrodas uz lidojošs objekts? Maksimālā izejas jauda, no CC1100 ir 10dBm. Es nedomāju, ka tas ir pietiekams, lai nodrošinātu drošu ekspluatāciju, diena lidojošs objekts, ņemot vērā antenu objekts var būt izlases orientēti lidojuma laikā. Par objektu uz zemes jauda ir ļoti zema. CC1100 ir paredzēts dažu metru attālumā, piemēram, bezvadu peles. Ir atkarīgs no partijas datu pārraides ātrumu, too. Pārbaudīt datu lapu. Zemes stacijas antenas jābūt λ / 4 izkliedētā, ja jūs nezināt, tieši pozīciju objektu lidojumu.

Izpētīt to, kas ir pazīstams kā "link budžetu". Sklar grāmata par Digital Communications ir labs piemērs. Tas dos Jums sākumpunkts, redzot to, kas jums nepieciešams un kur var veikt kompromisus un vēl joprojām ir Jūsu saites darbu.

1 uztvērējs ir laist iekšā d lidojošs objekts, un otrs ir pie d groundstation saņem datus. kas nozīmē, ka man ir nepieciešams 2 microcontrollers, 2 uztvērējs, 2 antenas un usb, lai seriālā porta savienojumu vadu, kas rada saskarne starp d MCU nd PC? i plānu noteikt d datu pārraides ātrumu līdz 38.4kbps un es brīnums, ja cc1100 uztvērējs var atbalstīt + 200 datu pārraides? vai man ir nepieciešams, lai ievietotu papildus PA ir ķēde?

hey i am strādā uz manu fyp projekts, kurā man ir, lai nosūtītu datus frm vienu MCU uz citu ir mazāks par 20 metru rādiusā. i HAV izvēlēts cc1100 transciever bet dont HAV kāda ideja, kuru antenas man vajadzētu izmantot ... frekvenci i HAV paredzēti mans projekts ir 433 Mhz. tāpēc lūdzu, dariet man liek domāt, antena šī transciever pie 433 Mhz .... i ir ļoti pateicīga jums cilvēki ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back