Telekomunikācijas loks vhdl

T

Tom2

Guest
Es gribu, lai īstenotu Telekomunikācijas circuit izmantojot vhdl.Is kāds, kas ir resursi šim ?????????????????????

Es domāju mazas caurlaidības filtrs, LNA, transmiter, uztvērējs, frekvences mikseri, oscilators un visu par to.

Sveiki, Ko jūs domājat par tīkla on-chip (NOK), Autobusi ,...?

VHDL ir Digital Design. Lai shēmas, telekomunikāciju, Jums jāredz Analog Mixed Signal saistīti HDL. Tāpat kā VHDL-AMS.

varbūt jūs varat darīt tieši FIR vai IIR ar VHDL filtru

Man bija tā pati viedokli par šo (kas vhdl ir tikai ciparu shēmu), bet tad es redzēju dokumentu, kurā izmantot VHDL-AMS ieviest analogu circuit.I vajag līdzekļus par šo tēmu

Labi, lai jūs runājat VHDL-AMS tagad ... NOT VHDL tā atšķiras!

Man ir daži dokumentā šeit par vhdl-AMS jūs varat izlasīt to jums palīdzēs

Nu, ja Tu vari izveidot savu dizainu ar programmatūras noteiktiem radio veidā, jūs varat darīt gandrīz visu ar VHDL tikai ... (If. ..):)

Jums vajadzētu būt mazliet vairāk īpašs par to, ko jūs vēlaties, lai īstenotu .... Daži no telekomunikāciju dizainparaugus (daļēji) var būt tikai digitālā, un jūs var izmantot VHDL, bet lielākā daļa no tām nodarbojas ar jaukti signāli un VHDL-AMS ir labākais risinājums, lai iet. :)

FIR IIR CIC .. šie VHDL dizainu veidu var atrast "Digitāla signāla apstrāde ar lauka programmējamie ieejas bloki", Uve Meyer-Baese.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back